https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Van casual tot cocktail chic

1 wit jurkje, 10 maal anders

Hangt dat witte jurkje ook al weken in je kast te stralen, maar laat de zon op zich wachten? Geen probleem, wij tonen je 10 manieren om die little white dress draagbaar te maken in alle omstandigheden. Ja, ook voor het druilerige Belgische weer.

Move over LBD (little black dress), vanaf nu kiezen wij voor maagdelijk wit! Een wit jurkje ziet er niet alleen chic en fris uit, het is bovendien enorm veelzijdig. Gooi er een jeansjasje over voor een casual look of kies voor een blazer en tailleriem wanneer je naar het werk trekt.

Enkele vuistregels voor het dragen van een LWD:

  • Hoe bruiner je huid is, hoe beter het jurkje je zal staan. Wat bruinen-zonder-zon is aangeraden, aangezien we hier niet snel zullen liggen bakken in de zon.
  • Draag geen zwart ondergoed onder je wit jurkje, laat staan een tanga. Raar, maar waar: rood ondergoed is het minst zichtbaar onder witte kledij.
  • Zorg ervoor dat je jurkje niet doorschijnend is. We willen tenslotte het slachtoffer niet worden van een wet dress contest.

Hieronder 10 manieren om dat witte jurkje het hele jaar door te dragen:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content