Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Flair

De modeblogster en ontwerpster kiest stuks die passen bij haar unieke stijl.

VIDEO: modeblogster Tonya Mas kiest haar favoriete stuks uit de Esmara by Heidi Klum collectie


Flair x Lidl Esmara by Heidi Klum is de eerste collectie die het Duitse supermodel heeft ontworpen voor Lidl. Het doel is om iedereen te verbazen, #LETSWOW! Onze favoriete modebloggers zijn alvast onder de indruk van de betaalbare stuks.
Heidi Klum is naast topmodel ook een succesvolle ontwerpster, en de nieuwste creaties van haar hand zijn ontworpen voor Lidl. Het zijn niet meteen twee namen die we samen hadden verwacht, en daarom is dit een samenwerking die we zeker van dichtbij willen bekijken!

De kledij is geïnspireerd door het thema Heidi & the City, omdat ze dol is op New York. Alle stuks kosten tussen de € 7 en € 35, met uitzondering van de bikerjas in echt leer, waarvan de prijs ongeveer € 50 bedraagt.

Wij vroegen enkele fashionista’s om hun favoriete stuks uit de collectie te kiezen! Modeblogster Tonya Mas zette de collectie volledig naar haar hand met de volgende outfits.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Outfit 1: Comfy

Outfit 1: Comfy

Outfit 1: Comfy

Outfit 2: Neutrale kleuren

Outfit 2: Neutrale kleuren

Outfit 2: Neutrale kleuren

Outfit 3: Basic

Outfit 3: Basic

Outfit 3: BasicOntdek hier de Esmara by Heidi Klum collectie van Lidl! 

Wie is Tonya?


https://www.instagram.com/p/BY6Lzpwgtwt/?taken-by=tonyamas

Tonya Schamp heeft CFÉ Clothing opgericht, een Belgisch streetwear label waarmee ze haar liefde voor koffie linkt aan mode. De ontwerpster en vlogster heeft ondertussen al 10,3K volgers en ook jij kunt haar vinden op Instagram.

#LETSWOW


De collectie ging op 7 september in première tijdens de New York Fashion Week. Lidl en Heidi Klum stelden hun samenwerking voor in de favoriete stad van het model. De wereld krijgt zo een stijlvolle kant van Lidl te zien.

Het resultaat van de samenwerking is verrassend, met stuks die zorgen voor een echt wow-effect. De collectie bestaat uit zowel basisstukken in neutrale kleuren als meer opvallende ontwerpen in felblauw of met een luipaardmotief. Het is een veelzijdige collectie met romantische topjes, bomberjacks, super skinny jeans en stoere leren jasjes.

De verkoop van de collectie start op 18 september in de Lidl-supermarkten en op lidl-shop.be.

Ontdek meer outfits uit de Esmara by Heidi Klum collectie:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier