Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Martini

MUST DO: spaar deze zomer voor onvergetelijke prijzen dankzij de Martini Time-app

Vind jij dat je dringend nog eens tijd met je vrienden moet doorbrengen? In real life, that is? Martini is het daar helemaal mee eens en lanceerde speciaal daarom de Martini Time-app. Wie weet hang jij binnenkort wel met je vrienden te aperitieven in de lucht!


Zo’n 38% van de Belgische jongeren besteedt meer tijd aan online communicatie met vrienden dan in het echte leven. Ongeveer 46% geeft aan ontevreden te zijn over hoe weinig tijd ze met vrienden doorbrengen. En maar liefst 26% gaf zelfs toe dat technologie en sociale media hen eenzamer hebben gemaakt dan voorheen. Dat blijkt uit cijfers van Martini. Verontrustend, vond het Italiaanse drankenmerk en lanceerde daarom zijn nieuwe Martini Time-app.

© Martini

Aperitivo in the sky


‘Lachen met vrienden’ werd beoordeeld als de situatie die mensen het gelukkigst maakt. En dus wil Martini met de lancering van zijn nieuwe Time-app mensen opnieuw dichter bij elkaar brengen. Hoe? Door #MartiniTime te verzamelen in een soort van puntensysteem die je dan kan inruilen voor experiences met vrienden. Van een intiem aperitief onder vrienden tot een ballonvlucht. Riep er iemand ‘aperitivo in the sky‘?

Rest jou alleen de gratis app te downloaden, Martini Time te verzamelen via de ‘AR scan’ op de plaatsen die je vindt op de kaart in je app (denk maar aan bars, festivals of evenementen) en je punten in te ruilen voor een van de toffe experiences. Kies jij voor een aperitivo boat, een bartender at home of festivaltickets met drankjes?

Ons vakmanschap drink je met verstand.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier