Home Nieuws Ticketverkoop van Tomorrowland zorgt opnieuw voor teleurstelling: ‘40 minuten van mijn leven...

Ticketverkoop van Tomorrowland zorgt opnieuw voor teleurstelling: ‘40 minuten van mijn leven kwijt en nog steeds geen tickets’

De eerste lading tickets waren in minder dan een uur uitverkocht.

Tomorrowland
Instagram: tomorrowland

Fans van Tomorrowland zaten vandaag om stipt 11u00 achter hun computer. Vanochtend ging namelijk de ticketverkoop van start en het was opnieuw een zenuwslopende gebeurtenis. Net zoals bij de vorige edities waren de tickets ook nu in een mum van tijd de deur uit en dat zorgde voor uiteenlopende emoties bij de festivalgangers.

Om 11u00 deze ochtend ging de ticketverkoop voor Tomorrowland van start en er stonden meteen duizenden mensen in de wachtrij. Naar jaarlijkse gewoonte kon je op Twitter ook uiteenlopende emoties terugvinden. Veel festivalgangers waren geïrriteerd omdat de wachttijden erg lang waren, en bovendien waren alle tickets uitverkocht in minder dan een uur tijd. Wie wel een ticket wist te bemachtigen, liet zijn of haar vreugde ook meteen blijken op sociale media.

Tweede kans

De eerste lading tickets waren enkel voor Belgen, maar wie geen exemplaar wist te bemachtigen, kan het straks nog eens proberen. Om 17u00 krijg je een tweede kans, maar dan krijg je meteen concurrentie met de rest van de wereld. Dat gaat spannend worden!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.