Home LOVE & SEX Op date met je hoofd in de wolken

Op date met je hoofd in de wolken

Corbis
 
Heb jij genoeg van afgezaagde dates in de cinema waar de popcorn boeiender is dan de film of het gezelschap? Dan is daten in de lucht oftewel 'Meet & Seat' van KLM misschien iets voor jou.

Met 'Meet & Seat' wil de Nederlandse vliegtuigmaatschappij KLM passagiers koppelen aan de hand van hun interesses op sociale netwerksites als Facebook, Google+ of LinkedIn. Wie geïnteresseerd is, kan via de site van KLM op zoek gaan naar interessante profielen van medepassagiers en zien waar ze zitten. Misschien is er naast je favoriete jongen nog wel een plaatsje vrij en kan je wegdromen naast je eigen match made in heaven.

Wie probeert het eens uit? The sky is the limit, dames! Al zijn er natuurlijk meerdere opties om te daten:

Los samen jullie eerste moord op

Tijdens een moorddiner krijgen jullie een moordzaak en lekker eten voorgeschoteld en is het aan jullie om te genieten en die moord op te lossen. De ideale manier om te ontdekken of jullie een goed team zijn.

Zorbing (of lopen op het water)

Wil je dat je date zich meteen als een vis in het water voelt? Ga dan eens voor Zorbing als eerste date! Bij Zorbing zitten jullie allebei in een grote kunststofbal, om vervolgens te stoeien in het water. Voordelen op overschot: je make-up loopt niet uit en ook je kapsel blijft in de plooi.

Waarom geen ballonvlucht?

Toch niet zo'n waterrat? Dan kan je ook altijd gaan voor een luchtballon!

Meteen close met salsa

Ben jij een echte stoeipoes en wil je instant fysiek contact? Dan is salsa iets voor jou. Let op: deze date is enkel voor jongens met pit!

Doe vrijwilligerswerk

Trek er samen op uit en toon je meteen van je mooiste kant. Op www.vrijwilligerswerk.be vind je alle vormen van liefdadigheid.

Probeer elkaars hobby

Probeer allebei een avond elkaars hobby. Hij leert jou gitaar spelen en jij leert hem zumba. Romantiek en hilariteit verzekerd! 

9 tips voor de eerste date

20 tips voor de perfecte blind date

10 grootste fouten die vrouwen maken tijdens een date

Op date? Stel dan drie vragen!