Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

Op date? Stel dan drie vragen!

Weinig in het leven is zo spannend als op date gaan. Je kent de persoon die voor je zit niet en hoopt voortdurend dat er geen blad sla tussen je tanden blijft zitten of dat er pijnlijke stiltes vallen. Nochtans is het eigenlijk heel simpel. Wil je echt weten of die kerel voor jou bij je past, stel dan volgende drie vragen. Simple as that.

 

1. Hou je van horrorfilms?

2. Heb je al ooit alleen gereisd?

3. Zou het niet fijn zijn om alles achter te laten en met een zeilboot de wereld rond te reizen?

 

Komen jullie antwoorden op deze vragen overeen, dan zijn jullie een match! 

 

That's it. Niet 'wil je graag kinderen?', 'wat is je slechtste gewoonte?' of 'aan welke kant van het bed slaap je liefst'. Drie vragen dus. Vreemde vragen wel. En nochtans zijn ze onderzocht door wetenschappers die aan Harvard studeren, wiskundigen zelfs. Ze hebben een groot onderzoek gedaan via een datingsite, alle data geanalyseerd en dezelfde antwoorden op deze drie vragen gaven dus het meest kans op een long lasting relationship. 

 

Er kan wel iets inzitten, de tweede vraag kan je herleiden tot zelfstandigheid in een relatie, en de laatste vraag... tja, je hebt nu eenmaal twee soorten mensen. Mensen die meteen zouden vertrekken en mensen die liever zouden thuisblijven. Alleen die horrorfilm, daar kunnen we ons niet zo heel veel bij voorstellen.

 

Ok, misschien is het allemaal een béétje kort door de bocht, maar volgende date zit jij tenminste niet met je mond vol tanden! 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '