Home LOVE & SEX En de ideale penis volgens vrouwen is…

En de ideale penis volgens vrouwen is…

Corbis
Tuurlijk doet de grootte van de penis ertoe. Maar niet zo hard dat we allemaal met een meetlat in bed kruipen of mannen met een kleinere penis consequent de deur wijzen. Integendeel. Blijkbaar hangt het allemaal af van de gelegenheid. Qué?

Iets groter dan de doorsnee penis. Dat zouden wij, vrouwen, willen als we op zoek zijn naar een friend with benefit of een langetermijn relatie. Daarmee kwamen onlangs de onderzoekers van de Universiteit van Los Angeles naar buiten. Maar het meest opvallende item in hun onderzoek? Voor onenightstands willen we een dikkere penis (en dus niet per sé een langer exemplaar). 

Voor het onderzoek gebruikten de wetenschappers 3D-geprinte penissen in alle vormen en maten. (Het extreemste exemplaar was zo'n 21,5 cm lang en bijna 18 cm in omtrek. – slik) 41 vrouwen moesten de 33 'modellen' beoordelen: welke wilden ze voor één nacht, welke voor een langdurige relatie. Uiteindelijk bleek dat de ideale penislengte voor de twee gevallen ongeveer gelijk bleef (zo'n 16,5 cm), alleen in dikte was er een merkbaar verschil. De reden zou zijn dat vrouwen makkelijker klaarkomen door een dikkere penis.

Dat een te groot exemplaar dan weer de kans op bedrog (van onze kant!) vergroot, vertelden we je al een tijdje geleden.

Of hoe het eigenlijk nooit echt goed is voor ons. Wij, moeilijk? Neeeeeeeh ;-).

Wil je weten hoe goed jouw kennis over zijn penis? Doe dan onze quiz.

Meer seksweetjes over jouw en zijn lijf? Die vind je hier!

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.