Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

7 dingen die je lijf verklapt over je seksleven (en dat van je lief)

Dat je lijf heel wat verklapt over je gezondheid, wisten we al. Maar nu blijkt dat je lichaamsbouw ook heel wat vertelt over je seksleven.

1. Kleine borsten = een financieel stabieler lief

We vertelden het al in dit artikel, maar mannen die houden van kleine borsten zijn minder seksistisch, financieel stabiel en meegaander.

 

2. Lange benen = sexy

Ben jij één van die gelukzakken met lange benen? Dan durven we te wedden dat mannen je sexyer vinden dan je kortbenige vriendinnen. Dat beweren onderzoekers van de Poolse universiteit in Wroclaw, die 218 mannen en vrouwen ondervroegen. Zijn benen 5 procent langer dan gemiddeld, dan vinden we blijkbaar allemaal dat de persoon in kwestie knapper is. De reden zou zijn dat langere benen gelijk staan aan een betere gezondheid.  

 

3. Lange penis = ontrouwe vriendin

Dat mannen met lange piemels een fantastisch seksleven hebben, denken we altijd. Maar nu beweert onderzoek dat die lucky bastards toch niet zo lucky zijn. Ze hebben immers meer kans dat hun lief ontrouw is. De (ontrouwe) vrouwen uit het onderzoek beweerden dat een grote penis voor meer ongemak zorgt tijdens de seks. Daardoor is het plezier en de voldoening kleiner.

 

4. Gladde borstkas = knapper

Een kiekenborstje, zeggen we al eens lacherig. En toch zouden wij, vrouwen, een gladde borstkas verkiezen boven een harige. Dat ontdekten onderzoekers. Toch meer fan van een borstelige spierbundel? Dan is de kans groot dan jouw vader ook fel behaard is.

 

5. Zandloperfiguur = vruchtbaar lijf

Het ideale figuur volgens een man? Zandloper. De ideale heup-lendeverhouding volgens onderzoekers zou 0,7 zijn, oftewel: meet je heup één meter in omtrek, dan vinden mannen dat jij het ideale figuur hebt als je lende 70 centimeter is. Jouw lijf zou in die verhouding immers vruchtbaarheid uitstralen.

 

6. Kortere wijsvinger = grote penis

We durven te wedden dat bij dit stukje menig man naar zijn handen zit te loeren. Want is de wijsvinger (van de man) korter dan de ringvinger, dan heeft hij een grote piemel. Zit je voortaan dus op café en spot je een knappe kerel, kijk dan even hoe het met de lengte van zijn vingers zit. 😉 (Maar een te groot verschil is niet goed, hè. Dat vertelden we al in punt 3.)

 

7. Brede heupen = meer onenightstands

Met stijlicoon Beyoncé als grote voorbeeld zijn we tegenwoordig maar wat blij met onze vrouwelijke heupen. En blijkbaar zeggen die niet alleen iets over onze vrouwelijkheid. Volgens de universiteit van Leeds hebben vrouwen met bredere heupen meer onenightstands. Zijn je heupen breder (we spreken niet over omtrek) dan 36 centimeter dan zou je opvallend meer sekspartners hebben dan je vriendinnen met een breedte van 31 centimeter. De reden zou zijn dat vrouwen met brede heupen seksueel opener zijn, omdat ze makkelijker kinderen baren.

 

Nog meer lijfweetjes lees je hier, voor verrassende seksweetjes moet je hier zijn.

 

Wil je weten hoe blij jij bent met je lijf? Doe dan onze test.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '