Home LOVE & SEX 6 tips om een betere kusser te zijn

6 tips om een betere kusser te zijn

Onze tips & tricks!

Thinkstock
Weinig dingen die intiemer zijn dan kussen. Jij en je lief (of je crush) die helemaal in elkaar opgaan en heel even de wereld vergeten. Onze lippen zijn dan ook supergevoelig – zelfs onze vingers kunnen er niet aan tippen. Hier zijn 6 tips om een nòg betere kusser te worden!

1. Zorg voor een frisse adem

Niets dat een zoen zo kan verpesten als een stinkende adem. Poets dus voor je afspraakje grondig je tanden. Vergeet je tong niet, want ook daar zitten – net als op je tanden – bacteriën die voor een slechte adem kunnen zorgen. Hier vind je onze tips voor een frisse adem.

2. Sluit je ogen

Net voor je lippen de zijne raken, sluit je je ogen. Het helpt je te ontspannen en maakt het moment nog intiemer.

3. Verzorg je lippen

Niemand wil gezoend worden door ruwe, droge lippen. Maar smeer nu ook geen massa's lipgloss of lipstick, want ook dat zorgt niet bepaald voor een aangenaam gevoel bij het kussen – integendeel. Gebruik vooraf een beetje lipgloss of lippenbalsem, zodat je mond zacht is. Met deze 5 tips heb jij in no time kissable lips.

4. Zoek een plekje voor je handen

Je handen kan je op vele plekken laten rusten tijdens het zoenen. Leg ze op zijn heupen, raak zijn gezicht aan of wrijf zachtjes over zijn rug. Jouw lijf dat het zijne raakt, maakt het allemaal gewoonweg nog leuker.

5. Ontspan jezelf

Probeer niet te zenuwachtig of angstig te zijn voor je gaat zoenen. Het maakt je meer gespannen en kan zo hét moment verpesten. Relax en geniet van dit intieme moment met jouw knapperd.

6. Niet vergeten: geniet van het moment!

Terwijl jij en je crush innig zoenen, neem je veel meer waar dan op het eerste gezicht lijkt. Zijn geur, de manier waarop hij ademt of hoe zijn huid aanvoelt. Het zorgt ervoor dat je je verbonden voelt op veel meer manieren dan alleen maar door je lippen of handen. Bovendien wordt kussen steeds leuker en beter, want hoe langer je samen bent, hoe beter je weet wat de ander wel en niet leuk vindt. Hier ontdek je waarom kussen zo fantastisch is!

Meer lezen >>> Dit wist je vast nog niet over kussen.

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.