Home LOVE & SEX 13 dingen waaraan je (nieuw) lief zich kan verwachten als jij een...

13 dingen waaraan je (nieuw) lief zich kan verwachten als jij een independent girl bent

Do your thing

giphy.com
Als jij altijd al een vrij zelfstandige meid bent geweest, heb je zonder twijfel een sterke persoonlijkheid. Je bent je eigen baas en je hebt steeds je eigen ding gedaan. Je bent niet the type of girl dat bepaalde gewoontes zomaar overboord zal gooien omdat ze in een relatie zit. Dit zijn 13 dingen waaraan je (nieuw) lief zich kan verwachten als jij een independent girl bent.  

1. Een vrije geest 

Independent girls doen hun eigen ding en vinden niet dat het nodig is om hun lief steeds op de hoogte te houden van waar ze gaan en staan. Dat betekent niet dat ze niks om hem geven. Ze zijn het gewoon om te doen wat ze willen, wanneer ze dat willen en ze hoeven daar geen toestemming voor te vragen. 

2. Alles op z'n tijd 

Een meid die gewoon is om haar eigen boontjes te doppen, is al die aandacht niet gewoon. Vooral in het begin van een (nieuwe) relatie zal ze hieraan moeten wennen. Ze zal het zeker appreciëren als haar nieuwe vriend haar dan ook de tijd en de ruimte geeft die ze nodig heeft. Ze zal zich niet snel openstellen en haar diepste geheimen niet meteen op tafel gooien. 

3. Ze heeft je hulp niet nodig 

Ze zal het moeilijk vinden om je dingen voor haar te laten doen, omdat ze het niet gewoon is. Ze is zelfstandig en ze is het gewend om voor zichzelf te zorgen. Het is helemaal nieuw voor haar als iemand anders die taak overneemt. Ze zal het niet zomaar uit handen geven. 

4. Koppig als een ezel 

Meiden die altijd op eigen poten hebben gestaan, hebben zelden te maken gehad met tegenspraak. In een relatie zullen ze dan ook als keikoppen hun eigen willetje proberen door te drukken. Tip voor de boyfriends: geef haar af en toe eens gelijk, maar niet altijd.

5. Soms wil ze afstand

Vaak hebben zelfstandige vrouwen moeite om om te gaan met de nieuwe emoties die de kop opsteken. Op zo'n momenten hebben ze soms even tijd en afstand nodig om daarover na te denken. Dat kan overkomen alsof ze haar (nieuwe) vriend wegduwt, maar eigenlijk heeft ze wat tijd nodig om alles op een rijtje te zetten. Autonome chics zijn vaak verliefder dan ze willen toegeven. 

6. Véél te bruut 

Vooral in het begin kan ze overkomen als een sterke vrouw, misschien zelfs een beetje te sterk en te assertief. Dit is meestal enkel een soort schild. De ruwe bolster rond de zachte kastanje, die haar beschermt tegen de harde buitenwereld. Jongens moeten maar in staat zijn om daar dwars doorheen te kijken en dat kan wel eens wat extra tijd kosten. 

7. Ze heeft niemand nodig

Dit kan best kwetsend overkomen omdat de meeste mannen graag onmisbaar en nodig zijn. Toch hebben independent girls niemand nodig. Dat klopt ook. Ze hebben al perfect bewezen dat ze het er zelfstandig niet slecht vanaf brengen, maar ongeacht het feit dat ze hun lief niet per se nodig hebben, willen ze hém wél. Met andere woorden: ze kunnen wel zonder, maar ze willen niet zonder. Als dat geen mannenego streelt. 

Lees ook: 

Benieuwd of je lief de ware is? 20 tekenen dat jij je soulmate al gevonden hebt. Té eerlijk zijn is nooit goed: over deze 3 dingen kan je beter zwijgen tegen je lief. Wil je weten of jullie relatie zal blijven duren? Zo voorspel je de duur van je relatie

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.