Home LOL Dit waanzinnige kerstlijstje van een 10-jarig meisje gaat viraal

Dit waanzinnige kerstlijstje van een 10-jarig meisje gaat viraal

'Mijn dochter is niet goed wijs', aldus de gechoqueerde papa.

© mike arney via unsplash & Twitter @a_johnson412

De meeste kindjes vragen speelgoed of snoep als cadeau voor Kerstmis. Deze 10-jarige ziet het een tikkeltje grootser. Haar papa deelde vol ongeloof het verlanglijstje van zijn dochter op Twitter.

Terwijl jouw dochter, zoon, nichtje, neefje, mete- of petekindje graag een nieuwe pop, een grote zak chocolade of een schattige puppy wil, ziet de 10-jarige dochter van ene A. Johnson uit Amerika het toch wel grootser. Ze gaf onlangs haar lijvig verlanglijstje voor de Kerstman aan papalief en die laatste viel bijna van zijn stoel van verbazing.

Gucci-sandaaltjes en 4.000 dollar

Op het A4-blad staan dingen die je kan verwachten van een 10-jarige zoals een pop en een konijn, maar daar neemt deze jongedame geen genoegen mee. Op haar brief staan ook onder andere de nieuwste iPhone, Air Pods, MacBook Air, een handtas van Chanel, sandaaltjes van Gucci, een GoPro én 4.000 dollar. Stuk voor stuk cadeautjes die we maar al te graag zelf zouden krijgen. Verder staan er nog meer bizarre dingen op, vol met aandoenlijke schrijffouten, zoals: wasmiddel, kleertjes voor het konijn en essentiële oliën.

‘Mijn dochter is niet goed wijs’, schrijft haar papa bij een foto van het kerstlijstje op Twitter. De tweet ging ondertussen viraal en mensen geven er de grappigste commentaar op. ‘Wat ze vooral nodig heeft, is een job’, reageerde iemand. ‘Tijd om haar te vertellen dat de Kerstman niet bestaat’, zei een andere persoon.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: