Home LOL ‘Cardioloog is vanavond een knelpuntberoep’: dit vond Twitter van de bloedstollende match...

‘Cardioloog is vanavond een knelpuntberoep’: dit vond Twitter van de bloedstollende match van onze Rode Duivels

Zeggen dat de match spannend was, is een understatement. Twitteraars brengen het gevoel dat we hadden beter onder woorden en in beeld.

Zijn we al een beetje bekomen? Nee hoor! Vandaag genieten we volop na, krijgen we weer kippenvel wanneer we eraan terugdenken en herbekijken we de magnifieke laatste goal uit de match van onze Duivels tegen Japan tot in het oneindige. Voorlopig denken we nog niet aan vrijdag, maar kijken we samen met Twitter terug op wat een fenomenale voetbalavond was. Het hoofdpijntje nemen we er met plezier bij.

Zeggen dat de match spannend was, is een gigantisch understatement. Deze Twitteraars brengen het veel beter onder woorden en in beeld.

De enige plek in België waar men vermoedelijk niet zo blij was met de 3-2, was op de marketingafdeling van Krëfel. Zij beloofden aan klanten die een televisietoestel kochten tussen april en midden juni dat het terugbetaald wordt als de Belgen 15 keer scoren…

Een match van België staat garant voor Twitter-mopjes over onze liefde voor frieten, over de koninklijke familie en over allochtonen.

Twitter geeft ook lof waar het hoort: veel respect voor Japan, een waardige tegenstander op en naast het veld.

Ook al zijn we na de match van gisteren stiekem al een beetje bang van Brazilië – vooral voor ons hart dan – aan één gedachte kunnen we ons optrekken: de wereld zal vrijdag vermoedelijk achter onze Rode Duivels staan.

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.