Home Lifestyle WK-gekte: deze IJslandse spits kreeg bijna een miljoen volgers bij op Instagram,...

WK-gekte: deze IJslandse spits kreeg bijna een miljoen volgers bij op Instagram, en niet omwille van z’n traptechniek

Zijn felblauwe ogen en brede bast hebben er meer mee te maken, lijkt ons.

IJslandse spits
© Reporters/ Instagram @rurikgislason

We kunnen blijven ontkennen dat we naar het WK voetbal kijken voor de mooie mannen die over het veld rennen, maar soms verraden wij vrouwen onszelf gewoon. Door massaal een onbekende IJslands spits te beginnen volgen op Instagram bijvoorbeeld. Een blik op de felblauwe kijkers, blonde haren en strakke body van Rúrik Gíslason en je maakt niemand wijs dat in een dikke week tijd bijna een miljoen mensen op ‘Follow’ duwden omwille van zijn indrukwekkende traptechniek.

Instagram-god Gíslason

Voor IJsland het in z’n eerste WK-match op 16 juni opnam tegen Argentinië, had Rúrik Gíslason zo’n 40.000 volgers op Instagram. Op het veld kon de 30-jarige spits toen niet scoren, maar bij de Argentijnse vrouwen des te meer. Meer dan het teleurstellende gelijkspel werd op sociale media namelijk de knappe verschijning van de IJslander besproken. Al snel vonden heel wat vrouwen de weg naar Gíslasons Instagrampagina, @rurikgislason. Daar verwent de voetballer zijn volgers met foto’s van zichzelf op en naast het veld en soms zelfs in een zwembad.

⚽️ úti í kuldanum!

A post shared by Rurik Gislason (@rurikgislason) on

My brother-in-law, me, my dad and my brother wish you all a happy new year!

A post shared by Rurik Gislason (@rurikgislason) on

Enjoying Miami

A post shared by Rurik Gislason (@rurikgislason) on

Ondertussen bereikte de knappe spits de kaap van een miljoen volgers, en we zijn er vrij van overtuigd dat het daar niet zal eindigen. Helaas verloor Gíslasons team, na het gelijkspel tegen Argentinië, met 2-0 van Nigeria. De kans dat ze er in de volgende ronde nog bij zijn, is dus niet bijster groot. Wil je toch nog negentig minuten lang staren naar de IJslandse Instagram-god, is er dinsdag om 20u de match IJsland-Kroatië.

Extra leuk weetje: er lijkt geen vrouw in the picture te zijn bij de knappe voetballer. Maar hij is wel een familieman, als we de foto’s met zijn kleine neefje mogen geloven. WAG worden klinkt plots zo slecht nog niet, toch?

Really enjoyed having the family over for Easter.

A post shared by Rurik Gislason (@rurikgislason) on

Meer WK-gekte: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.