Home LOL ZIEN: Deze 2-jarige peuter maakt de schattigste kooktutorials

ZIEN: Deze 2-jarige peuter maakt de schattigste kooktutorials

Move over Jeroen Meus, there’s a new kid in town!

© Ayla Jalyn via YouTube

We hadden nooit gedacht dat we het zouden zeggen, maar we vonden een tweejarige peuter die nu al bijna beter kan koken dan wijzelf. De Amerikaanse Roman Belville en zijn mama Ayla Jalyn delen samen hun leuke kooktutorials op YouTube.

Ayla Jalyn (30) is een Amerikaanse huismoeder en fervent youtuber. Elke woensdag post ze een video op haar kanaal Ayla Jalyn. Toen ze in augustus nog geen video had voor de aankomende week, besloot ze de hulp van haar tweejarige zoontje Roman in te schakelen. Ze zouden samen een cake bakken, maar zodra Ayla de camera aanzette, nam Roman de hele video over. Daarom besloot ze hem gewoon te laten doen. Het resultaat was een kleurrijke cake met genoeg sprinkles voor een heel leger en een superschattige kookvideo. Al snel groeide haar aantal abonnees.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Roman’s Cooking Corner

Roman’s Cooking Corner‘ was geboren en de peuter kreeg zijn eigen reeks op het kanaal van mama Ayla. De kookvideo’s van de tweejarige zijn alles wat je kan verwachten en meer. Roman knabbelt tussendoor al eens graag op de ingrediënten, waardoor het wel kan gebeuren dat zijn hoeveelheden achteraf niet meer kloppen. Aan schattigheid ook geen gebrek: dankzij Romans aanstekelijke lach zitten we zelf glimlachend naar ons scherm te kijken. En wanneer hij zijn mama om benodigdheden vraagt, gaat de schattigheidsfactor door het plafond: ‘Cutting board and knife please!

Dat mama Ayla en Roman een hechte band hebben, spat van je computerscherm af. Ayla geeft haar zoontje dan ook de vrijheid om zelf te bepalen hoe zijn video’s lopen. En als we haar mogen geloven, is de kleine Roman nu al een betere chef dan zijn vader Brandon. Move over Jeroen Meus, there’s a new kid in town!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: