Home LOL TOPTWEETS: dit viel er de afgelopen week te beleven op Twitter

TOPTWEETS: dit viel er de afgelopen week te beleven op Twitter

De geheime zoon van Martien Meiland, een nooit vertoonde scène uit 'Friends' en een vallende Madonna: er viel weer heel wat te zien op Twitter.

Laat ons eerlijk zijn: wil je geëntertaind worden, dan moet je niet op Instagram of Facebook zijn. Van de zoveelste Boomerang-video van klinkende glazen of een wazig filmpje van een optreden gaan niemands mondhoeken de hoogte in. Op Twitter daarentegen vind je altijd wel om iets om mee te lachen, als je op de juiste plaatsen zoekt tenminste.

We starten met een geweldig ‘draadje’, zoals dat in Twitter-lingo heet. @popligion besloot de gênantste momenten uit de geschiedenis van de popcultuur op te lijsten. Het resultaat is een tenenkrommende opsomming die je doet lachen en cringen tegelijk. De twitteraar in kwestie blijft maar momenten aan de thread toevoegen, dus de pret is nog niet voorbij. Maar als je ‘t ons vraagt, kan niets Madonna’s val op de BRIT Awards overtreffen.

Af en toe worden er serieuzere gesprekken gevoerd op Twitter, al kan je in onderstaande conversatie ook wat ironie terugvinden. Ex-rector van de KU Leuven Rik Torfs koos toevallig of niet Mental Health Awareness Week uit om te oreren dat hij de grootste bewondering heeft voor mensen die hun verdriet in stilte dragen. Provoceren, provoceren, wie z’n best doet, zal het leren…

Gelukkig zijn er ook snuggerder opmerkingen terug te vinden op Twitter. Zoals het antwoord van presidentskandidate Elizabeth Warren op de vraag wat ze zou zeggen als iemand haar zei dat z’n geloof hem leert dat het huwelijk iets tussen een man en een vrouw is. Heer-lijk.

De mop van de week was de bommelding in het Vlaams Parlement die geen bommelding bleek te zijn. Twitter smúlt van zulke voorvallen.

Mag het wat luchtiger? Ook deze week deelden Twitter-gebruikers hun troubles op Tinder en andere datingapps.

Chrissy Teigen was uiteraard weer van de partij. Zij deelde een herinnering aan zichzelf voor wanneer ze weer zwanger zal zijn. Het zou toch zonde zijn dat iemand die zo’n schattige kindjes maakt al stopt na twee, nee?

Het Britse Olympische duikteam ging vorige week viraal met een video waarin ze een scène uit de ‘Avengers’-reeks naspelen. Zelfs als je de films nooit zag, ziet het er érg cool uit.

Twitter-gebruiker @wildiers_kato zette heel wat ‘Friends’-fans in ‘t zak met deze ‘nooit vertoonde scène’ uit de reeks.

Fans van ‘Chateau Meiland’ moeten deze kerel gezien hebben. Volgens velen is hij de verborgen zoon van Martien. Enig!

We sluiten af met een flauw mopje, want ook daar is Twitter dé plek voor.

Meer grappige tweets:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.