Home LOL LOL: met dit spel kan je zien hoe lang je het zou...

LOL: met dit spel kan je zien hoe lang je het zou uithouden als Beyoncé’s assistent

Beyoncé’s assistent zijn: het lijkt een droomjob, maar het is moeilijker dan je denkt. Gelukkig kan je uitproberen hoe goed (of slecht) je het zou doen. Twitteraar Green Chyna heeft namelijk een reeks van vragen bedacht aan de hand waarvan je je skills kan testen.

Wij zien onszelf graag als een grote fan van Beyoncé, maar hoe goed kennen we de zangeres echt? Wie benieuwd is naar zijn of haar kennis, kan alvast even toevlucht zoeken tot Twitter. Op dat medium heeft een gebruiker namelijk een spelletje in elkaar geknutseld waarmee je je kan bewijzen. Bij de ‘Don’t get fired’-thread moet je een reeks van vragen over de zangeres beantwoorden om te testen of je het zou overleven als haar assistente.

De quiz, die opgesteld werd door Green Chyna, neemt je mee door een reeks van vragen als ‘Wat serveer je haar als ontbijt?’. Lijkt heel makkelijk, maar – geloof ons – dat is het niet. Gok je namelijk fout, dan ben je ontslagen en gaat Beyoncé op zoek naar een nieuwe assistent.

Het spel werd enkele dagen geleden gepost en ging ondertussen al viraal. Zo waagde ook Chrissy Teigen een poging, maar die raakte niet verder dan de derde ronde. Haar assistent deed het nog slechter en werd al bij de eerste vraag ontslagen. Benieuwd hoe goed jij het doet?

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.