Home Lifestyle ZIEN: recordpoging ‘flannekes eten’ in ‘Belgium’s Got Talent’ eindigt met wansmakelijke beelden

ZIEN: recordpoging ‘flannekes eten’ in ‘Belgium’s Got Talent’ eindigt met wansmakelijke beelden

Kandidaat Maxime zoog de 24 flans op binnen recordtijd, maar hij kon ze helaas niet binnenhouden.

Vol goede moed begon hij eraan. De 21-jarige Maxime Pans uit Gent was vastberaden om 24 karamelflans op te zuigen in één minuut tijd en daarmee een wereldrecord neer te zetten. De jury was er van het begin niet erg gerust in. En terecht. Want zo vlotjes als de flans erin floepten, zo snel floepten ze er nadien ook weer uit. Niet voor gevoelige magen.

Kandidaat Maxime was ongetwijfeld één van die ‘speciallekes’ die VTM ons had beloofd in dit jubileumseizoen van ‘Belgium’s Got Talent’. Toen het gordijn openging en de jury de flans op een rijtje zag staan, voelden ze de bui al hangen. ‘Ik kom flannetjes opzuigen’, gaf Maxime trots mee. Zijn persoonlijke record was 16 flans opzuigen op één minuut tijd. Maar speciaal voor de gelegenheid wilde hij niet 16, maar 24 flans naar binnen werken op één minuut tijd. Jurylid Stan Van Samang demonstreerde nog even dat de kunst van het ‘flanneke zuigen’ hem niet onbekend was. Al leken de andere juryleden iets minder uit te kijken naar deze challenge.

En toen ging het fout…

Na een tiental flans te hebben opgezogen leek het al wat minder goed te gaan met Maxime. Zodra we hem bijna over zijn nek zagen gaan, keken we met nog maar een half oog verder. En maar best ook. Want net wanneer je denkt dat de arme jongen er vanaf is, komen de laatste flannetjes er in volle kracht weer uit. Of Maxime nu zijn wereldrecord gevestigd heeft, dat is niet helemaal duidelijk.

Lees ook: