Home LOL LOL: deze kat verstoorde een modeshow en het publiek was er dol...

LOL: deze kat verstoorde een modeshow en het publiek was er dol op

Op een catwalk zien we voornamelijk modellen, maar tijdens de Esmod International Fashion Show verscheen er een onverwachte gast op de runway. Plots dook er – tot grote vreugde van de aanwezige gasten – een kat op. Maar voor de dames die de stuks moesten presenteren, was het iets minder amusant.

Als er een modeshow is die we nooit meer zullen vergeten, zal het de Esmod International Fashion Show zijn. Plots liep er namelijk een kat mee op de catwalk, en daar zijn heel wat filmpjes en foto’s van opgedoken. We zien dat het dier zich plots begint te wassen voor de voeten van de modellen en een paar dames in het voorbijgaan aanvalt.

View this post on Instagram

Ahahahahahah #catwalk #real #vakkoesmod

A post shared by H (@hknylcn) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Op sociale media kregen ze maar niet genoeg van het vooral en bleven de reacties binnenstromen. ‘Dit was pas een echte catwalk’ en ‘Coolste kat ooit. Jammer dat niemand het dier opgepakt heeft’, waren slechts enkele van de comments.

Lees ook: