https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home LOL ZIEN: Linde Merckpoel zorgt voor beste moment van Ronde van Vlaanderen nog...

ZIEN: Linde Merckpoel zorgt voor beste moment van Ronde van Vlaanderen nog voor er gefietst wordt

'Sorry, baby, ik kan het uitleggen', schreef de presentatrice achteraf aan haar lief op Instagram.

Linde Merckpoel
© VRT

De meesten onder ons zaten zondagmiddag liever in het zonnetje dan voor de televisie om urenlang naar een bende fietsende mannen te kijken. Maar één momentje van de Ronde van Vlaanderen bleek achteraf wel het bekijken waard…

Het moment dat je gezien moest hebben, was dat waarop StuBru-gezicht en wielerfanaat Linde Merckpoel en renner Stijn Steels elkaar per ongeluk los op de mond kussen en daar allebei even niet goed van zijn. Dit is goud waard, zelfs na de twintigste herhaling.

View this post on Instagram

Sorry baby, ik kan het uitleggen… ? @stijnsteels

A post shared by Linde Merckpoel (@lindemerckpoel) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Onder de Instagrampost met de video zegt Linde al lachend sorry tegen haar lief voor de onbedoelde kus. ‘Sorry, baby, ik kan het uitleggen’, staat er te lezen. De presentatrice tagt ook wielrenner Stijn Steels, die ze trouwens persoonlijk kent. Linde is al even meter van de wielerploeg De Melkerie, waartoe Steels behoort. Pittig detail: de wielrenner is, net als Linde, niet single. Hij kondigde begin maart aan dat hij papa wordt.

Lees ook: