Home LOL MUST FOLLOW: dit Instagramaccount verzamelt de meest hilarische bloopers van influencers

MUST FOLLOW: dit Instagramaccount verzamelt de meest hilarische bloopers van influencers

Mét vermakelijke captions! 😂

© Getty

De prachtige foto’s die je op het Instagramaccount van je favoriete influencers ziet verschijnen kosten bloed, zweet en tranen. En dat mag je in sommige gevallen zelfs heel letterlijk nemen. Het hilarische Instagramaccount @influencersinthewild is daar het bewijs van.

Het account verzamelde op nog geen twee weken tijd al 80 hilarische posts én meer dan 870.000 (!) volgers. Hoe we het succes van dat account kunnen verklaren? Ze nemen je mee achter de schermen van het influencerwereldje en tonen aan dat het ook daar op de werkvloer niet altijd een pretje is. Fervente influencers hebben soms wel heel veel over voor de perfecte post, met een aantal hilarische en soms pijnlijke bloopers tot gevolg.

Niet zo perfect

Met @influencersinthewild probeert Tank Sinatra te bewijzen dat dat kiekje helemaal niet zo nonchalant is als het lijkt. En met succes, want het account ging meteen viraal. Niet alleen de video’s zijn hilarisch, maar ook de captions die hij bij de posts verzint zijn De Druivelaar-waardig. Influencers delen dan ook massaal hun bloopers met het account, in de hoop een plaatsje op de populaire feed te bemachtigen. En eerlijk? Wij vinden dat geweldig, want zo kunnen we ein-de-lijk met onze eigen ogen zien dat zelfs de knapste influencers niet perfect zijn.

Intussen verschenen er ook al enkele filmpjes van niet-influencers op het account. Alles wat binnen het plaatje ‘indruk maken op sociale media’ past wordt duidelijk aanvaard. Om je te laten meegenieten van het hilarische spektakel, verzamelden wij onze vijf favoriete filmpjes. Benieuwd of jij ook niet meer bijkomt van het lachen!

Misschien in het vervolg die grote zonnebril maar beter thuis laten…

Tja, dat evenwicht ook altijd hè!

Die fluorescerende tas scheen duidelijk in zijn ogen!

View this post on Instagram

He’s okay (Submitted by @angelalvarado_)

A post shared by Tank Sinatra (@influencersinthewild) on

They see me rollin’!

Dat hadden wij – en ook zij – duidelijk niet zien aankomen!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.