Home LOL Dankzij dit hotdogpakje van Hema ziet je hond er écht uit om...

Dankzij dit hotdogpakje van Hema ziet je hond er écht uit om op te eten

Hebben!

© hema & erda estremera via unsplash

Wil je van je teckel een echt worsthondje maken? Dat kan! Hema verkoopt namelijk een superschattig verkleedpakje in de vorm van een hotdog.

Het is nog een tikkeltje te vroeg voor Halloween. Toch zijn we dankzij het prachtige weer – kuch – buiten al volledig in herfststemming. Door die regen blijven we momenteel liever binnen in de zetel en scrollen we gezellig onder een dekentje door mogelijke outfits voor de 31ste oktober. Heb je een hond en wil je dat beestje dit jaar letterlijk én figuurlijk niet in de kou laten staan op deze dag? Dan hebben wij het perfecte verkleedpakje voor je viervoeter.

Jack russells of kleinere hondjes

Hema verkoopt namelijk een hotdogpakje! Je harige vriend speelt het worstje – met een goede klets mosterd erop – dat tussen een heerlijk zacht broodje zit. Ideaal voor teckels die op die manier hun bijnaam ‘worsthond’ alle eer aandoen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De enige voorwaarde om deze Halloween de show te stelen met je wandelende snack, is dat je huisdier niet al te groot is. Het kostuumpje is 30 bij 30 bij 15 centimeter en dus geschikt voor honden zoals een Jack russell of kleiner. Je berner sennen zal je helaas niet kunnen omtoveren tot een lekkernij, want we raden het niet aan om dat dier tussen die stoffen sandwiches te proberen proppen. Alle kleintjes daarentegen krijg je gemakkelijk in het pakje dat sluit met een verstelbare klittenband. Zie hoe schattig!

View this post on Instagram

Daar 's ie dan. Veel plezier @ilsee.ee ? 60500527

A post shared by HEMA (@hemanederland) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Je kan het hotdogpakje kopen in de winkels van Hema of online op hun website. Het is iets duurder dan pakweg een hotdog bij Ikea, want het hebbeding kost 14 euro. Wij rennen alvast naar de dichtstbijzijnde vestiging! Heb je geen viervoeter, maar ben je wel een dierenliefhebber? Shop dan deze toffe collectie bij Hema met onder andere een schattige caviamok en een dekbedovertrek met teckels.

Lees ook: