Home LOL ZIEN: ‘meest herkenbare feestfoto ooit’ gaat viraal en hij is hi-la-risch

ZIEN: ‘meest herkenbare feestfoto ooit’ gaat viraal en hij is hi-la-risch

De foto werd vorige week dinsdag gemaakt tijdens een studentenevenement in Edinburgh.

Bourbon Edinburgh

Begrijp ons niet verkeerd, wij zijn altijd in the mood voor een feestje. Maar zatlappen die in ons oor komen lallen, zijn niet bepaald ons favoriete type. Onderstaande foto die werd gemaakt in een club in Edinburgh is dan ook niet alleen hilarisch, maar ook zéér herkenbaar. Geen wonder dat ‘ie in no time viraal ging.

Vorige week dinsdag vond in nachtclub Bourbon in Edinburgh het studentenevenement Milk Tuesdays plaats waar onderstaande foto werd gemaakt. Op het beeld zien we een jongen in het oor van een studente praten die zich duidelijk stierlijk verveelt. Herkenbaar much?

‘Meest herkenbare uitgaansfoto uit de geschiedenis’

Dat vond Alex Hall uit Londen duidelijk ook. De man uit Londen deelde de foto op Facebook met als bijschrift: ‘Dit moet de meest herkenbare uitgaansfoto uit de geschiedenis zijn’. Het beeld ging in no time viraal en werd sinds zaterdag al zo’n 21.000 keer geliket en 12.000 keer gedeeld.

Waarom zou iemand een egel meenemen naar een club?

De – grappige – commentaren bleven uiteraard niet uit. ‘Dit is de enige manier om in een club met iemand te praten. Ze zouden die muziek echt stiller moeten zetten!’, verdedigde iemand te jongen. ‘Waarom zou iemand een egel meenemen naar een club?’, grapte iemand anders, verwijzende naar de kap van de jas van het meisje.

Intussen werd achterhaald wie het duo op de foto is. Het gaat om ene Patrick Ritchie en zijn goede vriendin Lucia Gorman. Ritchie en Gorman beweren niet meer te weten wat er op het exacte moment werd gezegd. ‘Het is wel raar om een foto van mezelf viraal te zien gaan’, aldus Patrick.

Hij staat voortdurend uit z’n nek te kletsen, dus het kan over om het even wat zijn gegaan.

‘Ze is een van de meisjes waarmee ik op school optrek en ze was me waarschijnlijk even beu. Ze ziet er in elk geval uit als de meest verveelde vrouw ter wereld.‘ Lucia kan niet anders dan dat te beamen. ‘Patrick staat voortdurend uit zijn nek te kletsen, dus het kan over om het even wat zijn gegaan.’

Nog meer funny business op het wereldwijde web: