Home LOL 5 dingen die je herkent als je onhandig bent

5 dingen die je herkent als je onhandig bent

3. Er moet maar een klein drempeltje, putje of een oneffenheid in de weg liggen en gegarandeerd dat net jíj erover struikelt.

© giphy

Sta je niet echt bekend als de meest handige in je girlsquad en is elegantie zeker niet jouw middle name? Dan herken je jezelf ongetwijfeld in de volgende vijf eigenschappen.

‘I didn’t fall, the floor just needed a hug.’ Yeah right! Deze is voor alle ‘dutskes‘ onder ons, we love you!

1. Blauwe plekken x 1000

De tafel, de keukenkast, de stoelpoot, de zetel, de poef, de vaas… Noem maar op. Er is niet één object in huis waar je nog niet bent tegengelopen. Je staat dan ook altijd vól met blauwe plekken, dalmatiërstijl. Je botst zo vaak ergens op, dat je zelfs meestal niet meer wat nu weer de oorzaak was van die mooie verkleuring.

2. Vuile pitoe

Een maaltijd eten zonder te morsen op je kledij – of op die van diegene die het ‘geluk’ heeft naast je te zitten -, is een grote uitdaging. Mensen kunnen vaak raden wat je die middag hebt gegeten, want je loopt meestal rond met een vlek spaghettisaus, ketchup of andere substantie op je T-shirt. Oops!

3. Gevecht tegen de zwaartekracht

Er moet maar een klein drempeltje, putje of een oneffenheid in de weg liggen en gegarandeerd dat net jíj erover struikelt. Er gaat geen week voorbij of je hebt wel eens een close encounter met de grond. De zwaartekracht haat je, want het heeft blijkbaar een veel sterker effect op jou dan op je vrienden.

4. Makkelijk = moeilijk

Gemakkelijke taken lijken voor jou op een of andere manier net heel moeilijk. De verpakking van M&M’s openen leidt tot een vloer bezaaid met chocolade, je kamer stofzuigen resulteert in een draad die vastzit onder de deur en bijgevolg een versplinterde deur omdat je de draad er vanonder wilde trekken (true story, helaas) en bij het uitknippen van een etiketje uit je nieuwe jurkje creëer je een gat zo groot als een vuist.

5. Je laat alles vallen

Vriendinnen lenen niet graag iets aan je uit of ze steken niet vaak iets kostbaars in je handen, ze zijn immers nooit zeker of ze het in één geheel terugkrijgen. Dat kristallen glas dat je per ongeluk liet vallen tijdens een etentje zorgt ervoor dat jij voortaan een veilig plastic bekertje krijgt om uit te drinken.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.