https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle HAHA: neem je kat of hond overal mee naartoe in deze rugzak

HAHA: neem je kat of hond overal mee naartoe in deze rugzak

Te koop voor een klein prijsje bij Big Bazar!

Shutterstock

Loopt je hond niet graag aan de leiband of wil je je kat eens meenemen op een van je uitstapjes? Dat kan nu dankzij deze huisdierenrugzak, die te koop is bij Big Bazar.

Is je kat zo koppig als een ezel en gaat ze na één meter buiten stappen al op de grond liggen? Of is je hond zo lui dat hij bij de gedachte aan een wandeling al begint te huilen of spontaan naar boven spurt als je de leiband bovenhaalt?

Avontuur

Voortaan kan je Pluis, Fifi, Minoe of Waffles toch meenemen op een van je uitjes. Je stopt hen simpelweg in je rugzak! Big Bazar verkoopt namelijk een speciale huisdierenrugzak waar je beestje met gemak in past, op voorwaarde dat je fluffy viervoeter geen sint-bernardshond, rottweiler of uit de kluiten gewassen Britse korthaar is, natuurlijk… De tas heeft speciale ventilatiegaatjes, zodat je lieveling toch kan genieten van de frisse lucht, en een bol raampje, zodat hij kan kijken waar je heen gaat. Samen op avontuur!

Koopje

De speciale huisdierenrugzak is nu voor slechts 24,95 euro te koop bij Big Bazar. Een koopje, want in andere winkels kost hij makkelijk het dubbele van de prijs. Je kan hem in verschillende kleuren krijgen, van stoer grijs tot girly roze met polkadots. Big Bazar heeft verschillende vestigingen in ons land. Zo zijn er winkels in onder meer in Roeselare, Zandhoven en Halle. Wij weten wat we dit weekend gaan doen!

Lees ook: