Home LOL Presidentskandidate Elizabeth Warren geeft geweldig antwoord op vraag over homohuwelijk

Presidentskandidate Elizabeth Warren geeft geweldig antwoord op vraag over homohuwelijk

Elizabeth Warren
© Getty

De Amerikanen hebben nog meer dan een jaar voor ze een nieuwe (of dezelfde) president mogen kiezen, maar de campagnes van de Democratische presidentskandidaten zijn al volop bezig. Een van de opvallendste kandidaten in die lijst is senator Elizabeth Warren. Zij liet zich afgelopen nacht opnieuw opmerken tijdens een vragenronde op CNN, waar ze een heerlijk antwoord gaf op een vraag over het homohuwelijk.

Elizabeth Warren is een 70-jarige senator voor Massachussets die vier jaar geleden mee campagne voerde voor Hilary Clinton. We hoeven er waarschijnlijk niet bij te vertellen dat de vrouw geen fan is van Donald Trump, en dat haar standpunten als Democraat ver weg van die van de huidige president liggen. Warren strijdt onder meer voor rechten voor de LGBTQ-gemeenschap en het homohuwelijk. Ze is pro-choice en vindt dat de wapenwetten in de Verenigde Staten verstrengd moeten worden.

‘Als hij er een kan vinden’

Haar standpunt over het homohuwelijk maakte Warren donderdagnacht duidelijk tijdens een vragenronde op CNN. De presentator vroeg haar wat ze zou zeggen als iemand tijdens de campagne naar haar zou komen en zou zeggen dat zijn geloof hem heeft geleerd dat het huwelijk iets tussen een man en een vrouw is. ‘Wel, ik ga er vanuit dat een man dat zegt. Dus ik zou zeggen: trouw dan gewoon met een vrouw. I’m cool with that!‘ Nadat ze de zaal even laat lachen, voegt Warren er als een ware comédienne nog aan toe: ‘Als hij er een kan vinden tenminste…’ De side eye die ze erbij geeft, maakt het helemaal af.

Zijn wij de enigen die heel graag een debat tussen deze dame en Donald Trump zouden zien?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: