Home LOL HOERA, EEN DOCHTER: zo reageert het internet op het nieuws over koning...

HOERA, EEN DOCHTER: zo reageert het internet op het nieuws over koning Alberts nieuwe telg

Al meer dan 10.000 mensen zetten zich aanwezig op het Facebookevenement '(Late) babyborrel voor Delphine' 😅.

Maandagavond kwam het weinig wereldschokkende nieuws binnen dat koning Albert na een positieve DNA-test dan toch toegeeft dat Delphine Boël zijn (buitenechtelijke) dochter is. Schrijnend of niet, België lacht zich sindsdien een koninklijke kriek.

Niemand speelt zo goed in op de actualiteit als het socialmediateam van Bol.com. Ook dit keer stonden ze snel klaar met een welgemikt mopje.

*51 jaar te laat, maar oké…

Posted by bol.com on Monday, January 27, 2020

 
 
Ondertussen organiseert een lolbroek een late babyborrel voor Delphine in het Koninklijk Paleis. Meer dan 10.000 personen gaven al aan te willen gaan. We vermoeden dat Paola nog geen champagne en kaviaar besteld heeft.

De koning zelf reageerde via zijn meest geliefde kanaal: Twitter. Helaas liet hij niet weten in welk café hij die tournée générale geeft. Gierig, much?

Ook koning Filip deelt het blijde nieuws met zijn volgers. En Boël zelf, die maakte speciaal voor de gelegenheid een gloednieuw account aan onder de naam ‘Delphine van België’. Vermoedelijk zullen de koninklijke accounts niet snel het blauwe verificatievinkje krijgen van Twitter, maar lollig zijn ze wel.

Ook de rest van Twitter amuseert zich kostelijk met de wel heel laattijdige bekentenis van koning Albert. Trek het je niet aan, Albert, morgen is er alweer iemand anders om mee te lachen.

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.