Home Lifestyle ZIEN: Philippe Geubels speelt zichzelf in nieuwe fictiereeks ‘Geub’

ZIEN: Philippe Geubels speelt zichzelf in nieuwe fictiereeks ‘Geub’

In de serie gaat de vrouw van de komiek er na een huwelijk van twaalf jaar vandoor met een andere man.

© woestijnvis

Philippe Geubels is terug en wel met een eigen fictiereeks. In ‘Geub’ gaat zijn vrouw er na 12 jaar huwelijk vandoor met een andere man en blijft de komiek vol liefdesverdriet achter.

Het is een tijdje geleden dat we Philippe Geubels op ons televisiescherm in onze huiskamer zagen verschijnen, maar daar komt binnenkort verandering in. Voor Telenet Play-abonnees dan toch. Zij kunnen vanaf 5 april ‘Geub’ bekijken, de reeks waarin Geubels een fictieve versie van zichzelf speelt die helaas iets minder geluk heeft in het leven. In het najaar wordt de reeks ook op Eén getoond.

Depressie

In ‘Geub’ gaat Philippes vrouw er na twaalf jaar huwelijk plots vandoor met een andere man. Ze ruilde de komiek niet in voor een groen blaadje, maar voor een dertig jaar oudere Nederlander. De komiek heeft enorm veel liefdesverdriet en hij onderneemt tal van pogingen om zijn vrouw voor zich terug te winnen. Die lopen helaas niet allemaal zo goed af. Hij probeert op aanraden van zijn vrienden dan maar wat te genieten van het vrijgezellenleven, maar ook hier lopen zijn avonturen meestal met een sisser af. Alsof dit alles nog niet genoeg is, begint Philippe zijn carrière ook te lijden onder zijn depressie.

Benieuwd wat dit zal geven? De serie gemaakt door Woestijnvis is vanaf 5 april volledig beschikbaar op Play en Play More van Telenet. Wie dit niet heeft, zal nog moeten wachten tot dit najaar, want dan zendt Eén de reeks uit. Naast Geubels spelen ook Jonas Geirnaert – met het verschrikkelijke kapsel dat hij voor het eerst showde tijdens ‘De Slimste Mens Ter Wereld’-, Vera Van Dooren, Kyoko Scholiers, Flor Decleir, Joris Hessels, Erik Van Looy, Carry Goossens, Ellen Petri, Julie Mahieu en zelfs Tom Boonen mee.

De trailer hieronder ziet er alvast veelbelovend uit.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.