Home Lifestyle ZIEN: Jonas Geirnaert onthult nieuwe look in ‘De Slimste Mens ter Wereld’

ZIEN: Jonas Geirnaert onthult nieuwe look in ‘De Slimste Mens ter Wereld’

'Ik schaam me kapot.'

belga

Jonas Geirnaert was gisteren de mystery guest in de jury tijdens de eerste aflevering van ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Hij droeg de eerste minuten een zak over zijn hoofd omdat hij niet helemaal fan is van zijn nieuwe look.

Het nieuwe seizoen van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ werd gisteren afgetrapt op VIER door Niels Albert, Julie Colpaert en Saïd Boumazoughe. In de jury zaten Jeroom en een geheime gast. Het tweede jurylid had een papieren zak over zijn hoofd getrokken, maar presentator Erik onthulde al snel dat het om Jonas Geirnaert ging. De grote vraag was waarom hij zijn gezicht verborg.

‘Verschrikkelijk’

‘Die zak is Jerooms schuld’, vertelt Jonas. ‘Ik speel momenteel een rol in een fictiereeks waaraan Jeroom meegeschreven heeft. De serie draait rond Philippe Geubels en ik heb er een redelijk grote rol in. Ik maakte de fout Jeroom te vertellen dat hij mocht kiezen hoe mijn personage eruitziet. Dat is redelijk verschrikkelijk.’

Zelfs ijskonijn Jeroom kon een lachje niet onderdrukken. ‘We zijn al een paar maanden bezig met de opnames en ik schaam me kapot om mijn uiterlijk’, gaat Jonas verder. ‘Ik zou dus het liefst de rest van de aflevering die zak over mijn hoofd houden.’ Op aandringen van Erik besluit Jonas zijn nieuwe look toch te onthullen.

Gigantische nor

‘Niet schrikken, hè’, waarschuwde Jonas iedereen in de zaal. Hij trok de zak eerst tot net over zijn ogen omhoog en toonde zo de gigantische snor die hij liet groeien. ‘Dat valt toch goed mee?’ vond Erik. ‘De reactie valt beter mee dan dat ik gevreesd had, dus ik ga gewoon verder zonder die zak’, zei Jonas.

Maar toen bleek dat de grote verrassing nog moest komen. Jonas is immers deels kaal. Hij heeft een soort monnikenkapsel waarbij de bovenkant van zijn hoofd volledig is afgeschoren terwijl hij aan de zijkanten nog haar heeft. De kandidaten schoten bij die onthulling in de lach en we kregen ook natuurlijk Eriks standaard pieplachje te horen.

Pet

Jeroom probeerde het kapsel nog goed te praten: ‘Alle grote acteurs passen hun uiterlijk toch aan voor een grote rol?’ aldus Jeroom. Maar Jonas besloot toch voor de rest van de aflevering een pet op te zetten om zijn kale knikker te verbergen.Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.