https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle ZIEN: grappige bloopers uit teaserfilmpje voor nieuw seizoen ‘De Slimste Mens ter...

ZIEN: grappige bloopers uit teaserfilmpje voor nieuw seizoen ‘De Slimste Mens ter Wereld’

Erik Van Looy had het vooral moeilijk met 'floepiewoepies'.

VIER

VIER stelde de jury van het nieuwe seizoen van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ voor in een hilarisch ruimtefilmpje. Erik Van Looy en co. hadden het bij die opnames ontzettend moeilijk om hun lach in te houden, wat tot een heerlijke bloopervideo leidde.

We kennen alle 32 kandidaten die zullen strijden om de felbegeerde titel van ‘Slimste Mens’ en we maakten ook al kennis met de jury in een grappig ruimtefilmpje. De opnames van dat laatste verliepen niet vlekkeloos. Steek een tiental mensen met een zalig gevoel voor humor op een kleine set, en dat resulteert ongetwijfeld in een paar ferme lachsalvo’s.

Floepiewoepies

Erik Van Looy, de kapitein van dienst, had het vooral heel moeilijk met hun zelfverzonnen munteenheid: de floepiewoepies. Hij kreeg het woord niet uitgesproken zonder in lachen uit te barsten. We hopen dat de afleveringen in het verlengde van deze heerlijke bloopervideo liggen.

‘De Slimste Mens ter Wereld’ gaat maandag 15 oktober van start op VIER. Erik Van Looy zal de spannende en vooral hilarische quiz presenteren, en dat doet hij samen met zijn twaalfkoppige jury, onder wie Jeroom, Rik Verheye en Karen Damen.Lees ook: