Home Lifestyle Televisie AHA: deze kandidaten doen al zeker mee aan het 16de seizoen van...

AHA: deze kandidaten doen al zeker mee aan het 16de seizoen van ‘De Slimste Mens ter Wereld’

Dat begint al goed!

Erik van Looy De Slimste Mens ter Wereld

Wij hebben meteen een leuk nieuwtje om de werkweek mee te beginnen. Bij ‘De Slimste Mens ter Wereld’ hebben ze namelijk de eerste kandidaten voor het nieuwe seizoen bekendgemaakt, en Erik Van Looy wist duidelijk meteen enkele grote namen te strikken.

Een eerste bijzondere naam is Wouter Vandenhaute. Wouter mocht zich jarenlang de baas van Woestijnvis noemen en is na lang weigeren dan toch gezwicht voor Vlaanderens favoriete quizmaster. Waarom heeft hij al die tijd de boot afgehouden? Blijkbaar wou hij niet deelnemen aan zijn eigen shows. Alleen ruilt hij het televisiebedrijf binnenkort in voor een nieuwe job bij Telenet, dus zag Erik Van Looy zijn kans schoon om zijn baas nog een keertje te vragen.

Enkele grote namen

Naast Wouter Vandenhaute krijgen we meteen nog twee namen cadeau. Zo mogen Peter Van de Veire (46) en Clara Cleymans (29) ook plaatsnemen in de befaamde stoeltjes. Peter is bovendien niet de enige radiomaker van MNM die al een keertje mocht deelnemen aan de ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Zijn rechterhand Julie Van den Steen werd twee seizoenen geleden al na één aflevering weer naar huis gestuurd.

Verder moet ook Clara zich bewijzen in het zestiende seizoen van de populaire quiz. In 2013 werd haar broer Jelle Cleymans namelijk tweede. In de finale verloor hij nipt van Gilles De Coster. Met de toevoeging van vandaag zijn er ondertussen al vier van de ongeveer dertig kandidaten bekend. Een tijdje geleden werd namelijk profvoetballer van het jaar Hans Vanaken (25) als eerste naam bekendgemaakt.

Lees ook: