Home Lifestyle Film ZIEN: superenge trailer van nieuwe Netflixfilm ‘Bird Box’ met Sandra Bullock

ZIEN: superenge trailer van nieuwe Netflixfilm ‘Bird Box’ met Sandra Bullock

'Als je het ziet, ga je eraan!'

© netflix

Netflix blijft ons ook na Halloween verwennen met creepy films. Eind december komt de thriller ‘Bird Box’ uit met Sandra Bullock in de hoofdrol. Een mysterieuze kracht roeit de wereld uit, en zij probeert met haar twee kinderen te ontsnappen.

Als je denkt dat de engste films rond Halloween uitkomen, dan vergis je je! De nieuwe Netflix-thriller ‘Bird Box’ komt pas eind december uit en het is een angstaanjagende film die je van in het begin de stuipen op het lijf jaagt. Het verhaal gaat over een mysterieuze kracht die de volledige wereld uitroeit. Malorie – gespeeld door Sandra Bullock – wil haar twee kindjes in veiligheid brengen, maar ze moeten daarvoor een gevaarlijke tocht ondernemen.

Blinddoek

Alsof dat nog niet spannend genoeg is, moeten ze de hele weg afleggen met een blinddoek. Dat is absoluut een must, want als je de oorzaak van al het verderf ziet: dan ga je eraan! Mensen zien namelijk een wezen dat de vorm aanneemt van hun allergrootste angst. De film is gemaakt door Oscarwinnares Susanne Bier. Naast Sandra Bullock hebben ook andere sterren zoals John Malkovich, Sarah Paulson en Trevante Rhodes een rol in de film.

‘Bird Box’ is vanaf 21 december te bekijken exclusief op Netflix. Na het bekijken van de trailer raden we jullie ten zeerste af de film op kerstavond te bekijken, want de vrolijke feeststemming zou wel eens in één klap kunnen verdwijnen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.