Home Lifestyle ZIEN: familie van ‘De Mol’-kandidaten licht tipje van de sluier: ‘Steve kan...

ZIEN: familie van ‘De Mol’-kandidaten licht tipje van de sluier: ‘Steve kan liegen als de beste’

We krijgen enkele verrassende antwoorden...

VIER

We zijn al enkele weken in de ban van ‘De Mol’. De saboteur doet dit jaar goed zijn best, want de groep liep al enorm veel geld mis in de groepspot. In de volgende aflevering komt de familie van de kandidaten op bezoek en ook zij hebben zo hun idee over wie de Mol is.

De deelnemers zitten al een tijdje in Mexico en smijten zich – behalve de Mol dan – volledig in elke proef. Het doet dan ook deugd dat ze een bekend en vertrouwd gezicht terugzien in de volgende aflevering. Komende zondag brengt de familie van de kandidaten hen een bezoekje onder de Mexicaanse zon.

Liegen

Het is geen plezierreisje, want het spel gaat door. Ze zullen samen met de deelnemers hun handen uit de mouwen moeten steken en het beste van zichzelf laten zien. Maar wat weten zij dat wij niet weten? Ze beantwoorden de vraag of hun broer, zoon of man goed kan liegen en dat leidt tot enkele verrassende antwoorden. ‘Ik denk niet dat Lloyd gemakkelijk een rol aanneemt’, aldus zijn mama of ‘Steve kan liegen als de beste’, vertelt zijn vrouw. Dat belooft!


Lees ook: