Home Lifestyle Film ZIEN: expliciete trailer van nieuwste Belgisch-Nederlandse film ‘WIJ’

ZIEN: expliciete trailer van nieuwste Belgisch-Nederlandse film ‘WIJ’

Het is de verfilming van het gelijknamige controversiële boek van Elvis Peeters.

youtube

De Belgisch-Nederlandse film ‘Wij’ lanceert een eerste trailer, en die zit vol seks, plezier en geweld. Acht jongeren beleven de zomer van hun leven met het verleggen van hun grenzen, tot het uit de hand loopt en gruwelijk misgaat.

Vier jongens en vier meisjes besluiten hun anders saaie zomervakantie op z’n kop te zetten. Ze halen allerlei kattenkwaad uit, verleggen steeds meer hun grenzen en verkennen vooral elkaar. Wat begint als een paar onschuldige seksspelletjes, loopt helaas helemaal uit de hand en verandert in prostitutie, porno en chantage.

‘Wij’ is de verfilming van de gelijknamige controversiële roman van Elvis Peeters. De film bestaat uit vier delen waarin telkens iemand anders zijn of haar eigen kijk op de gebeurtenissen vertelt. De dromer, de creatieveling, de zakenman en de rebel komen aan het woord en vertellen hun verhaal van afgelopen zomer aan verschillende mensen.

Bekende Vlaamse koppen

In de film zijn tal van expliciete seks- en harde geweldsscènes te zien. Er doen heel wat bekende Vlaamse koppen mee in de film, zoals Axel Daeseleire, Joke Devynck, Pieter Embrechts, Barbara Sarafian, Karlijn Sileghem en Michael Pas.

De film komt dit najaar, meer bepaald op 26 september, in de cinemazalen. In de trailer hieronder krijg je alvast een voorsmaakje:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.