Home Lifestyle ZIEN: dit zijn de opvallendste tweets over de derde aflevering van ‘Blind...

ZIEN: dit zijn de opvallendste tweets over de derde aflevering van ‘Blind Getrouwd’

Wie is jouw favoriete koppel?

Gisteren stapten de laatste twee koppels van ‘Blind Getrouwd’ in het huwelijksbootje. Kijkend Vlaanderen zakte onderuit voor de televisie, maar de meerderheid had ook Twitter bij de hand. De hashtag #blindgetrouwd werd namelijk in no time trending. Van een tweet over de zangkunsten van Tim tot een vergelijking met ‘Temptation Island’, lees vooral verder wat Vlaanderen te zeggen had!

Evelien en Nicolas 2.0

Bij de meesten verscheen er gisteren spontaan een glimlach op het gezicht, want Mike en Marjolein kwamen opnieuw in ‘Blind Getrouwd‘. Na de eerste aflevering namen ze al meteen de rol van favoriete koppel. Wij noemen hen dan ook met plezier de nieuwe Evelien en Nicolas. Ook op Twitter krijgen Mike en Marjolein een trouwe fanbase.

Nieuw favoriet koppel?

Maar na de derde aflevering lijkt het erop dat Mike en Marjolein concurrentie krijgen. Toon en Frie vallen namelijk ook in de smaak bij twitterend Vlaanderen.

Zangkunsten van Tim

Tim en Esther kozen als openingsdans ‘Perfect‘ van Ed Sheeran. De kersverse bruidegom kon zijn enthousiasme niet bedwingen en begon luidkeels mee te zingen. Al was niet iedereen fan van zijn zangkunsten…

Liefde is…

Toon en Tim haalden na het huwelijksfeest zorgvuldig de speldjes uit de haren van hun vrouwen. Als dat geen ware liefde is!

 ‘Ik ken de broer van Esther’

Net zoals vorige week vroegen verschillende Twitteraars zich af waar ze de broer van Esther van kennen. Dames en heren, het antwoord is ‘Mijn Pop-Uprestaurant!‘.

Vergelijking met ‘Temptation Island’

Niet alleen ‘Blind Getrouwd’ is momenteel een kijkcijferkanon, ook ‘Temptation Island‘ is een populair programma. En dat kan al eens voor verwarring zorgen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.