Home Lifestyle Film ZIEN: Disney lost nieuwe ‘Aladdin’-trailer met eerste beelden van Will Smith als...

ZIEN: Disney lost nieuwe ‘Aladdin’-trailer met eerste beelden van Will Smith als Genie

En daar kwam heel wat blauwe bodypaint aan te pas!

© IMDB

De live-actionremake van ‘Aladdin’ zal pas eind mei in de bioscoop te zien zijn, maar bij Disney geven ze gelukkig al eens een sneak peek weg. Zo lieten de makers van de magische film een tijdje geleden al een eerste trailer op ons los, en nu kunnen we ook een glimp opvangen van Will Smith in zijn rol als Genie.

Hoewel heel wat Disney-fans aanvankelijk teleurgesteld waren dat Will Smith in de eerste beelden van ‘Aladdin’ geen blauw kleurtje had, is die discussie nu volledig van de baan. In de nieuwste trailer die Disney zonet op ons losliet, komt de vijftigjarige acteur namelijk wel tevoorschijn uit de lamp als blauwe Genie. Voorzien van de nodige spieren en blingbling, klinkt Genie ook effectief als de altijd even enthousiaste Will Smith. Zijn vrolijke stemmetje maakt onze dag alvast goed.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Big shoes to fill 

In een interview met ‘Entertainment Weekly’ zei Will onlangs nog dat het niet makkelijk was om het personage van Genie op zich te nemen. De inmiddels overleden Robin Williams legde de lat als vertolker van Genie namelijk erg hoog in de animatiefilm die in 1992 op het witte doek verscheen. ‘Wanneer je iets iconisch doet, is het altijd angstaanjagend. Ondertussen heb ik er vertrouwen in dat het een eerbetoon aan Robin Williams zal worden, maar dat het muzikaal gewoon iets anders zal zijn’, aldus Will.

‘Aladdin’ draait vanaf 22 mei in de bioscoop.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.