Home celebs ZIEN: Will Smith viert vijftigste verjaardag met waanzinnige bungeejump

ZIEN: Will Smith viert vijftigste verjaardag met waanzinnige bungeejump

Zes maanden lang bereidde de acteur zich voor op deze sprong.

Instagram @willsmith

Will Smith mocht gisteren vijftig kaarsjes uitblazen en die speciale gelegenheid vroeg om een even speciale actie. ‘The Fresh Prince Of Bel-Air’-acteur sprong uit een helikopter boven de prachtige Grand Canyon. En die bungeejum streamde hij dan ook op zijn YouTube-kanaal.

Er waren noch filmopnames, noch geld mee gemoeid en toch sprong Will Smith gisteren met het grootste enthousiasme uit een helikopter boven de Grand Canyon. Een bevlieging? Niet echt, want Smith bereidde zich maar liefst zes maanden voor op die sprong. Dat meldde de acteur zelf in een post op Instagram. De stunt werd bovendien live uitgezonden op het YouTube-kanaal van de acteur, die even voordat hij de akelige duik maakte nog tegen de camera zei: ‘Je moet nooit naar beneden kijken’.

Ook vrouwlief Jada en zijn drie kinderen Willow, Jaden en Trey waren van de partij om Smith een hart onder de riem te steken. Op Instagram postte hij dan ook een familiekiekje met het bijschrift: ‘Mijn team, die me steunt voor mijn grote 5-0.’ Ook Smiths oud-collega en vriend Alfonso Ribeiro, die in ‘The Fresh Prince Of Bel-Air’ zijn neef Carlton speelde, kwam een kijkje nemen.

Doodsbenauwd

Will onderging de beproeving trouwens niet alleen voor zijn bijzondere verjaardag. Met de stunt wil de acteur om aandacht en donaties vragen voor Global Citizen, een organisatie die wereldwijd honger bestrijd. In de livestream op zijn kanaal gaf hij wel toe doodsangsten uit te staan. ‘Ik heb al heel mijn leven een boeiende band met angst’, zei Will, waarna hij ook vertelde hoe hij als kind de zeer brede en diepe natuurkloof in Arizona al eens bezocht en vanaf de kant al bang was.

‘Ik kan me herinneren dat de schoonheid ervan me enorm veel deed, maar ik was doodsbenauwd om bij de rand te komen. Al mijn familieleden stonden daar maar ik was te bang en kon het daardoor minder goed zien. Ik heb er later een punt van gemaakt om alles waar ik bang voor ben te trotseren’, klinkt het tenslotte bij de acteur.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.