Home Lifestyle Film MUST SEE: ‘Adrift’ is de spectaculaire nieuwe film met Shailene Woodley

MUST SEE: ‘Adrift’ is de spectaculaire nieuwe film met Shailene Woodley

Gebaseerd op een waargebeurd verhaal!

Youtube

Laat Shailene Woodley bekend van ‘Divergent’ en ‘The Fault in Our Stars’ samen met Sam Claflin bekend van ‘Me Before You’ een waargebeurd verhaal spelen en je weet dat het een blockbuster wordt. ‘Adrift’ vertelt het verhaal van een koppel dat probeert te overleven nadat een zware storm hun boot verwoest in het midden van de Stille Oceaan.

Tami (Shailene Woodley) leert Richard (Sam Claflin) toevallig kennen op reis in Tahiti, en de twee worden halsoverkop verliefd. Ze zijn allebei fervente zeilers en voor hun nieuwste avontuur besluiten ze samen de wijde wereld in de trekken. Ze willen van eiland in Frans-Polynesië naar Californië varen, dat is meer dan 6.000 kilometer. De twee tortelduifjes zeilen vol goede moed en nog meer enthousiasme de open zee tegemoet, maar komen terecht in één van de grootste orkanen ooit.

Kapotte boot

De huizenhoge golven verwoesten hun boot en Richard wordt overboord geslagen. Tami kan eenmaal de storm gaan liggen is de zwaargewonde Richard terug aan boord trekken, maar de tol is zwaar: verschillende gebroken ribben en een verbrijzeld been. De twee dobberen rond op een kapotte boot in het midden van de Stille Oceaan, duizenden kilometers verwijderd van het land.

Onmogelijke opdracht

Tami staat voor de haast onmogelijke opdracht om zichzelf en de enige man van wie ze ooit gehouden heeft te redden onder de zwaarste omstandigheden die je je maar kan inbeelden. Verschroeiende temperaturen door de blakende zon, geen eten of drinken, niks van beschutting en afgesneden van elk contact met de buitenwereld.

Ware liefde

‘Adrift’ is een prachtig waargebeurd verhaal over ware liefde die mensen in staat stelt om de meest onwaarschijnlijke dingen te doen en alles te overwinnen. De film komt bij ons op 4 juli in de cinemazalen. Een ideaal uitstapje op een druilerige zomeravond, check!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


Lees ook: