https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle 20 x hypocriet gedrag en een gebrek aan schuldgevoelens in de zesde...

20 x hypocriet gedrag en een gebrek aan schuldgevoelens in de zesde aflevering van ‘Temptation Island’

Na enkele koekeronde vragen van Annelien, kregen we eindelijk waar we al twee weken op wachtten: Kevins kampvuur.

Hoe passend de gegeven titel ‘What goes around, comes around’ voor deze zesde aflevering van ‘Temptation Island’ ook is, eigenlijk had VIJF ze gewoon ‘Kevins kampvuur’ kunnen noemen. Want dat is het enige wat de kijker écht wilde zien. Omgeschopte vuurfakkels of oerkreten die door merg en been gaan kregen we helaas niet, wel zagen we een gebroken Kevin die ondanks alles niet lijkt te beseffen dat hij gewoon kreeg waar hij al een jaar lang om vroeg.

1

De aflevering begint goed met een voornemen van Tim waar wij blij van worden.

Je volwassener gedragen, valt opscheppen (en liegen) over het feit dat je met 500 à 700 grieten geslapen hebt daaronder?

2

Heerlijk eerlijke Cherish windt er – net als vorige week bij Kevin – geen doekjes om met een welgemikte ‘Nu pas? O, oké.’.

De blondine wordt langzaam maar zeker onze favoriete verleidster.

3

Maar goede voornemens maken al snel plaats voor schijnheilig gedoe. Mezdi denkt zijn gedrag goed te praten door te zeggen dat hij met zijn vriendin erbij ook zo schaamteloos zou flirten met de verleidsters.

Weet hij veel dat hij er zo alleen maar slechter uitkomt.

4

Bovendien weerlegt vriendin Daniëlle enkele minuten later Mezdi’s statement, zonder dat ze er erg in heeft.

Waar zijn die goede oude leugendetectortesten wanneer je ze nodig hebt?

5

Vorige week vergeleek verleider Andrea Jeremy en Kevin nog met Timon en Pumba, deze week is Megan een gevangen vogeltje.

Of Joshua nu een beer, een kat of ook een vogel is, daar is hij nog niet helemaal uit.

6

En hop, daar is de hypocrisie weer. Want niemand minder dan Joshua werpt op dat er bij de mannen wel iets heel shocking moet gebeurd zijn voor zo’n vroeg kampvuur.

Zijn nachtje vogelen – heb je ‘m? – met Megan is de verleider blijkbaar even vergeten.

7

Ondertussen blijven de makers het contrast tussen de opbloeiende romance van Joshua en Megan (waarvan we de uitkomst al kennen) en keizielige Kevin in de verf zetten.

Zie ze daar zitten in het zwembad, Kevin en zijn kruk. Triest.

8

Tijd voor het tweede kampvuur, waarbij wij ons voor ‘t eerst in drie seizoenen afvragen of de beelden die de kandidaten te zien krijgen ook die toegevoegde geluidjes hebben die wij te horen krijgen.

Kijken hoe je lief iemand berijdt is pijnlijk. Maar ook nog horen hoe het bed keihard (en duidelijk versterkt) kraakt, maakt het volgens ons helemaal ondraaglijk. Stiekeme sadistjes, die ‘Temptation Island’-makers.

9

Tim krijgt blije beelden van zijn Deborah, dus kan hij z’n waterlanders dit keer niet laten werken. Dan maar bij de beelden van Mezdi, denkt de aandachtsgeile Aalstenaar.

Of zijn wij de enigen die de rood aangelopen ogen en het vreemde gesnuif opmerkten?

10

Et le moment suprême: de beelden van Megan en Kevin. Presentatrice Annelien houdt er graag de spanning in door Megan eerst nog de dwaaste vraag van het seizoen te stellen.

Ze had waarschijnlijk gehoopt op een antwoord als ‘Dat Joshua’s paaltje bij m’n puntje is gekomen, snap je?’.

11

Megans blik lijkt te verraden wat ze denkt bij het zien van het zielig hoopje Oostendenaar dat eindelijk beseft dat hij een jaar lang een oetlul geweest is.

‘Shit, hij hangt de zielepoot uit. Nu ga ik keislecht overkomen, snap je?’

12

Maar het blijkt vooral ongeloof te zijn. Megan, het meisje dat al een jaar een relatie heeft met hem, is net zo verbaasd als wij dat Kevin gevoelens blijkt te hebben.

Lees: Kevin heeft alle vijf keren dat hij betrapt werd op vreemdgaan (want het was in werkelijkheid zeker tien keer) nooit één grammetje spijt of een andere emotie getoond. Wauw.

13

De Oostendse lijkt eindelijk het licht te hebben gezien. Net als de rest van Vlaanderen vindt zij schuldgevoelens van haar kant hier niet helemaal op hun plaats.

We snappen het, Megan!

14

Kevin voelt de bui al hangen, maar volgens presentator Rick kan je dat helemaal niet aan hem zien.

Een hoofd dat blinkt van het zweet en een gezichtsuitdrukking alsof hij elk moment naar de wc kan hollen door een aanval van buikloop: in ons hoofd ziet ‘relaxed’ er net iets anders uit, Rick.

15

Zoals verwacht hult Kevin zich na het zien van Megans beelden in schijnheiligheid.

Het praten over je vriendin, vooral over het feit dat ze ‘geen verstand in haar hoofd heeft’, is net het probleem, beste Kevin.

16

Wacht even, is Tim nu weer aan het wenen?

Of prikt de rook van het vuurkamp in zijn ogen?

17

Het sadistisch kantje van de makers komt nogmaals boven wanneer Kevin vertelt over zijn beelden.

We waren natuurlijk allemaal al vergeten hoe de wilde avond van Megan eruitzag, dus de beelden ter illustratie zijn zeer welkom.

18

Mezdi houdt na het zien van een dieptrieste Daniëlle eveneens vast aan zijn onschuld.

Hij ging toch gewoon in het koude water tussen de luide golven staan om een diepzinnig gesprek te voeren met de verleidsters?

19

Kevin heeft wel een punt: niemand begrijpt hoe je zo onrespectvol kan zijn om je partner te bedriegen.

Vooral wanneer dat tien keer op een jaar gebeurt.

20

Zoals we al zeiden: de zesde aflevering zit vol schijnheiligheid, maar van schuldgevoelens is geen sprake.

En volgens verleidster Inge is dat helemaal terecht. Girl, please.

Meer ‘Temptation Island’: