Home Lifestyle ‘Temptation’ Tim pocht erop los: ‘Ik heb seks gehad met 500 à...

‘Temptation’ Tim pocht erop los: ‘Ik heb seks gehad met 500 à 700 meisjes’

Zijn gepoogd stoere houding doet vermoeden dat zijn relatie met Deborah 'Temptation Island' niet overleefde.

© VIJF

Gisteravond was Deborahs Tim te gast in Goedele Liekens’ zetel. In ‘Goedele on Top’ vertelde Tim ietwat pocherig over zijn verleden als ‘de player van Aalst’.

Voor Goedele Liekens, ‘s lands populairste seksuologe, is geen enkele vraag te gewaagd. Daarom voelt ze wekelijks na de ‘Temptation Island’-uitzending op televisie, de kleren van het lijf van de kandidaten op de website van VIJF. Gisteravond was Deborahs Tim aan de beurt.

De player van Aalst

En Tim pochte maar al te graag over zijn verleden als ‘de player van Aalst’. Hij beweert met 500 à 700 meisjes in bed gedoken te zijn. Of in de auto, of in de wc… Het viel ons op dat Tim bijzonder veel praat had voor een gebonden man te zijn.

Zijn gepoogd stoere houding doet ons eerlijk gezegd vermoeden dat zijn relatie met Deborah ‘Temptation Island’ niet overleefde. Tim vertelde zelfs dat Deborah nooit geweten heeft dat hij met zó veel meisjes aan het rampetampen ging. De plets op de poep van Cherish was nog maar het begin van Tims ‘Temptation’-parcours, vrezen we. We zagen gisteravond een voor ons compléét nieuwe Tim. Had hij geen Big Billionaire-trui aangehad, we hadden gedacht dat we naar Tims stoute dubbelganger zaten te kijken.

Je kan de volledige aflevering van ‘Goedele on Top’ met Tim bekijken op de website van VIJF.

Womanizer Tim gaf vanmorgen toe op MNM dat zijn 500 à 700 een tikkel overdreven was… Oef!

Meer ‘Temptation Island’: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.