Home Lifestyle Tim van ‘Temptation Island’: ‘Ik zei eigenlijk “Die blonde kan mij krijgen”...

Tim van ‘Temptation Island’: ‘Ik zei eigenlijk “Die blonde kan mij krijgen” tegen Mezdi’

De Aalstenaar vertelt in 'Goedele on Top' over het moment waarop hij plots wél een temptation bleek te hebben.

Temptation Island
© VIJF

Het meest verrassende moment in de vijfde aflevering van ‘Temptation Island’ was dat waarop het masker van trouwe Tim een beetje leek af te vallen. Hij sprak erover met Goedele Liekens in het online programma ‘Goedele on Top’.

Als afsluiting van een weinig spannende aflevering kreeg de ‘Temptation Island’-kijker donderdagavond toch iets te zien dat de mond deed openvallen: een eerste barst in het pantser van Aalstenaar Tim. Terwijl hij normaal tot ieders irritatie van de daken staat te schreeuwen hoe graag hij zijn Deborah ziet, fluisterde hij deze keer in Mezdi’s oor (en recht in diens microfoontje) iets dat als ‘Die blonde…’ klonk. Geen twijfel mogelijk dat Tim het over verleidster Cherish had, maar waarom deed hij dat? En wat bedoelde hij juist? Goedele Liekens wilde het ook weten.

‘Ik weet nog perfect welke woorden ik die dag tegen Mezdi heb gezegd’, vertelt Tim. Terwijl hij eerst weigert te zeggen welke woorden het waren, geeft hij uiteindelijk toch toe. ‘Ik zei “Die blonde kan mij krijgen”.’ O-oo, dat klinkt nog verontrustender dan wat wij hoorden in de aflevering. En wat de Aalstenaar verder zegt, stelt niet echt gerust. ‘Je doet mee aan “Temptation Island” om te zien of er iemand of iets anders kan zijn voor jou. Als je gevoelens kan krijgen voor iemand anders, is de persoon bij wie je op dat moment bent niet de ware.’ Horen we daar een subtiele spoiler, Tim?

Plets op de poep

Maar dat was niet Tims eerste louche momentje in Thailand. Eerder sloeg hij al op de kont van Cherish, iets waarvoor hij eerlijk uitkomt. ‘Ik heb dat toen ik thuiskwam onmiddellijk verteld tegen m’n beste kameraad, dat ik op de derde of vierde dag Cherish een plets op haar poep heb gegeven. Toen is het begonnen voor mij. Het was een moment en ineens was het gebeurd. Op dat moment voelde dat goed. Er zijn sowieso beelden van, dus ik heb me al vaak afgevraagd wanneer ze dat beeld gaan tonen.’ Zijn we de enigen die ook dit verontrustend vinden klinken? Laat ons hopen voor Deborah dat het bij een beetje poepeklets blijft.

Je kan de volledige aflevering van ‘Goedele on Top’ met Tim bekijken op de website van VIJF.

Meer ‘Temptation Island’: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.