Home Lifestyle Studenten kunnen nu ook zelf meedoen aan ‘De Container Cup’

Studenten kunnen nu ook zelf meedoen aan ‘De Container Cup’

Denk jij dat je het beter kan dan winnaar Mathieu van der Poel?

container cup studenten
© vier

In ‘De Container Cup’ namen de beste atleten van ons land het tegen elkaar op in een unieke zevenkamp. Denk jij dat je het beter kan en wil je winnaar Mathieu van der Poel in de pan hakken? Dat kan, want studenten kunnen zich nu inschrijven om eind september zelf het beste van zichzelf te geven in de beruchte container.

Pedro Elias en Wesley Sonck verzachtten enkele maanden geleden de lockdown met ‘De Container Cup‘ op VIER. Het presentatorsduo voorzag ons met interessante en vaak ook hilarische commentaar terwijl wielrenners, voetballers, judoka’s en noem maar op aan het afzien waren tijdens een speciale zevenkamp in een grote container. De atleten moesten lopen, klimmen, roeien, schieten, golven, gewichtheffen en fietsen. Wie deze uiteenlopende sporten het snelst en best na elkaar kon afleggen, was de winnaar. Mathieu van der Poel en Hanne Claes mochten zich uiteindelijk kronen tot de king en queen van de container. Zat jij naar je scherm te kijken en dacht je: ‘dit kan ik beter?’ Wel dan is jouw moment om te schitteren aangebroken, want Telenet organiseert namelijk ‘De Container Cup Student Edition’!

Vijf studentensteden

Wil je Erik Van Looy op zijn doos geven of liggen je ambities hoger en zou je graag de tijd van Dirk Van Tichelt of Tessa Wullaert verpulveren? Er is maar een manier om daar achter te komen, en dat is zélf in die container binnenstappen. De enige voorwaarde is dus dat je een student bent die in Vlaanderen of Brussel ingeschreven is voor het academiejaar 2020-2021.

Smeer die kuitjes al maar in, want de bekende container zal halt houden in vijf grote studentensteden. Meer bepaald op dinsdag 22 september in Antwerpen, op woensdag 23 september in Gent, op vrijdag 25 september in Hasselt, op dinsdag 29 september in Leuven en op donderdag 1 oktober in Brussel. Je mag je beste vriend(in), ouders, zus en broer, buurvrouw of lief op de hoogte brengen om te supporteren, want zij zullen alles volgen via een livestream. De winnaar gaat trouwens naar huis met een Macbook Air, en natuurlijk ook eeuwige roem.

Je kan je op de website van Telenet nog tot en met 16 september inschrijven. Uit alle inschrijvingen zullen 18 deelnemers per provincie gekozen worden door een jury bestaande uit een vertegenwoordiger van Telenet en een vertegenwoordiger van BUTIK agency. De origineelste antwoorden op de vraag ‘Waarom moeten wij jou kiezen om deel te nemen aan ‘De Container Cup Student Edition?” worden geselecteerd.

Nog meer toffe activiteiten:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.