Home Lifestyle Escape House opent allereerste ‘Harry Potter’-escaperoom in ons land

Escape House opent allereerste ‘Harry Potter’-escaperoom in ons land

2020 kan wel wat magie gebruiken. ✨

harry potter escaperoom
© 2011 WARNER BROS. ENTERTAINMENT

We hopen stiekem nog altijd dat er ooit een toelatingsbrief voor Zweinstein in onze brievenbus zit. In tussentijd kan je je wel op een andere manier onderdompelen in de magische wereld van Harry, Ron, Hermelien en co. Escape House opent namelijk de deuren van de allereerste ‘Harry Potter’-escaperoom van België.

Je kan escaperooms in verschillende thema’s doen, denk maar aan ons favoriete drankje – wijnen, wijnen, wijnen! -, het romantische ‘Titanic’, een levensechte Nederlandse gevangenis, een spookhotel of zelfs eentje onder water. Escape House komt nu met eentje op de proppen dat helemaal bovenaan onze bucketlist komt te staan. Zij vinden net als ons dat 2020 wel een beetje magie kan gebruiken en stampten een ‘Harry Potter’-escaperoom uit de grond.

Voldemort overmeesteren

Je kruipt in de huid van een tovenaarsleerling en het is de bedoeling dat je samen met jouw Ron, Hermelien, Marcel en co van dienst Voldemort verslaat. Hij Die Niet Genoemd Mag Worden is immers helaas opnieuw uit de dood opgestaan. Je moet net als Harry indertijd op zoek gaan naar stukjes van zijn ziel om hem zo te overmeesteren.

✅❗️Unique in Belgium❗️✅

The time has come…

?Have you always wondered what it feels like to be a student at Hogwarts…

Geplaatst door Escape House Leuven op Maandag 7 september 2020

Groot succes

Het spel heeft een gemiddelde moeilijkheidsgraad en je kan het spelen met twee tot zeven spelers. Je krijgt 61 minuten om de wereld te verlossen van deze kwade kracht. Escape House kan je vinden in Diestsevest 78 in Leuven. We vrezen dat er wel een wachtlijst zal zijn, want de escaproom is nu al een gigantisch succes. De site ligt sinds de aankondiging zelfs plat door de vele bezoekers en online reservaties. Als het je niet lukt om online te reserveren, kan je hen altijd bellen op het nummer 0492124408 of een berichtje sturen via WhatsApp. Ondertussen kan je misschien nog eens alle ‘Harry Potter’-films herbekijken om wat inspiratie op te doen voor als je eenmaal opgesloten zit in dat kamertje!

In deze escaperooms kan je ook nog terecht: