Home Lifestyle Food YUMMM: dankzij deze website betaal je de helft minder in je favoriete...

YUMMM: dankzij deze website betaal je de helft minder in je favoriete restaurant

De actie geldt tot 30 april in meer dan 80 resto's.

Shutterstock

Wij Belgen zijn echte bourgondiërs en gaan graag uit eten. Onze buikjes worden lekker gevuld, maar tegelijkertijd wordt onze bankrekening helaas geplunderd. Het gemiddelde bedrag dat we uitgeven op restaurant, is 36,57 euro. Goed nieuws: TheFork zorgt er nu voor dat je de komende twee weken goedkoop kan smullen op een van je favoriete adresjes.

Uit recent onderzoek van TheFork, het belangrijkste platform voor online restaurantreserveringen, blijkt dat wij Belgen een stuk meer uitgeven op restaurant dan onze buren. De gemiddelde Belg spendeert 36,57 euro aan een dinertje, terwijl dat in Frankrijk 31,82 euro is en in Portugal, Italië en Spanje slechts 26 euro bedraagt. Het is duidelijk dat uit eten gaan een grote hap uit ons budget betekent…

POP DAYS

Deze – soms te – hoge prijzen vormen een van de meest voorkomende barrières voor Belgen om op restaurant te gaan. TheFork wil daar nu iets aan doen. De organisatie wil niet dat we inboeten op dat soort gezellige avondjes en organiseert daarom de POP DAYS. Gedurende 18 dagen wordt de rekening in meer dan 80 restaurants tot de helft verminderd. Het enige wat je moet doen, is reserveren via hun website of app. Onder ‘POP DAYS’ vind je de lijst met alle adresjes die meedoen aan de actie.

Verborgen pareltjes

De restaurants bevinden zich in en rond Brussel en in steden als Antwerpen, Brugge en Waterloo. Er zijn plekjes voor ieders smaak en budget, van de nieuwste en meest trendy bistro’s in de grote steden tot kleine verborgen pareltjes in onbekende wijken. Meer nog, vanaf nu zal TheFork elke maand een POP-selectie bevatten met tal van nieuwe aanbiedingen in verschillende restaurants. Zo kan je het hele jaar door blijven genieten van deze smakelijke deals. Yum!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.