In Gent opende vorige week het nieuw restaurant Gekapt. Het heeft zijn naam niet gestolen, want op de menukaart staan alleen gerechten met gehakt.
Laat je innerlijke carnivoor volledig los in Gekapt, het nieuwe gehaktrestaurant van Karen Van San. Karen is al acht jaar cafébazin van De Robot, dus ze kent het klappen van de zweep in de horeca. Naast haar goed draaiende café baat ze sinds 1 september ook Gekapt uit, in de Sint-Pietersnieuwstraat in Gent.
Vegetarische variant
Op het menu staan dagelijks een drietal verschillende gerechten, uiteraard met gehakt. Je kan kiezen tussen runds-, varkens- of lamsgehakt. Er is zelfs een vegetarische variant voor de veggies onder ons die een vleesrestaurant durven binnenstappen. De prijzen zijn heel democratisch, aangezien gehakt niet zo’n duur product is. Handig voor de vele studenten in die buurt!
Kapsalon
Het interieur is heel hip en het lijkt alsof je in een beenhouwerij staat. Dat was geen evidente taak, want het pand was voordien een kapsalon. Gekapt, kapsalon, pun not intended volgens de eigenares. Vanaf 11 september is Gekapt in de Sint-Pietersnieuwstraat 222 in Gent elke weekdag open van ‘s middags tot ‘s avonds.
Lees ook:
- YAY or NAY: Starbucks’ nieuwste koffiesmaakje bevat vlees
- YUM: cornflakescafé El Flako
- YUM: wordt muhammara de nieuwe hummus?
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier