Home Lifestyle Food YUM: er bestaat nu ook gin-tonic yoghurt

YUM: er bestaat nu ook gin-tonic yoghurt

Begin je ochtend, zoals je avond gisteren eindigde!

@rachel's

Hoe maak je van elke ochtend een feestje? Simpel, met een gin-tonic yoghurt. Je favoriete drankje verwerkt in je ontbijt, een betere start van je dag kan je je toch niet voorstellen.

Weg met die saaie boterhammen met choco of confituur, granola of muesli met fruit. Hallo gin-tonic yoghurt. Met dit ontbijt verdwijnt je ochtendhumeur onmiddellijk en begin je gegarandeerd al zingend aan die werkdag. De yoghurt is van het merk Rachel’s en smaakt naar gin en citroen.

Dronken

Er zit wel degelijk gin in de yoghurt, zo’n 0,5 procent. Dat is niet heel veel, maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat je al van ‘s morgens vroeg stomdronken rondloopt. De Griekse yoghurt van Rachel’s kan je kopen in de Albert Heijn, de gin-tonic versie staat helaas nog niet bij ons in de rekken.

Succes

Aangezien de smaak een succes is in Engeland, verwachten we dat we er binnenkort ook zelf van kunnen proeven. Ondertussen houden we het bij ons geliefde glaasje gin-tonic ‘s avonds. Wie toch niet kan wachten, plant beter een bezoekje aan Engeland. Brengen jullie dan ook een paar potten mee voor ons?

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.