Home Lifestyle Food YUMMM: chocolade met gin-tonicsmaak

YUMMM: chocolade met gin-tonicsmaak

Best of both worlds!

Shutterstock

De winkelketen Stach in Nederland verkoopt vanaf nu chocolade met gin-tonicsmaak. Ons favoriete guilty pleasure én ons favoriete drankje in één? Al onze dromen worden werkelijkheid!

De tijd van gin-tonic slurpen op een terrasje in de zon is bijna ten einde. Dat betekent echter niet dat we het godendrankje voortaan verbannen uit onze koelkast. Meer zelfs, maak maar wat extra plaats in die frigo voor de allernieuwste chocoladesmaak van de winkelketen Stach: ‘wit gin-tonic limoen’.

Smakelijk

Je hoort het goed: chocolade en gin-tonic, twee van de allerlekkerste dingen op deze aardbol, gecombineerd in een smakelijk geheel. Foodporn! Stach komt naast de gin-tonic-chocolade met nog vijf nieuwe smaken op de proppen: ‘melk smokey caramel seasalt’, ‘melk peanutbutter popcorn’, ‘melk marshmallow caramel fudge’, ‘puur amandel cranberry honing’ en ‘puur nougat hazelnoot’.

Noorderburen

De chocoladerepen zijn enkel bij onze noorderburen verkrijgbaar in de Stach-winkels in Amsterdam, Utrecht en Overveen. Het ideale excuus voor een weekendje weg of een daguitstapje op zondag, dan zijn alle winkels daar immers open. Shoppen én gin-tonic-chocolade proeven, there IS a heaven!

Nieuwe chocoladesmaken 🍫🍫🍫 Binnenkort in alle winkels #bijna #stach #chocolade

A post shared by STACH food (@stach_food) on


Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.