Home Lifestyle Food YUM: dit is het nieuwe kerstmenu van Starbucks

YUM: dit is het nieuwe kerstmenu van Starbucks

Geef ons al maar meteen een Gingerbread Latte!

Het is nooit te vroeg voor Kerstmis. Nooit! En dat hebben ze bij Starbucks goed begrepen, want na de lancering van de nieuwe holiday cups maken ze nu ook enkele kerstdrankjes bekend. Tijd voor een koffiepauze?

Yes, de magie van de feestdagen heeft nu ook Starbucks bereikt. Gisteren lieten we jullie het kersverse ontwerp van de holiday cups zien, maar vandaag vertellen we jullie met welke drankjes jullie deze bekers kunnen vullen. Het water loopt ons alvast in de mond.

1 / 4
Gingerbread Latte
Toffee Nut Latte
Fudge Hot Chocolate
 Festive Cold Brew
Gingerbread Latte
Gingerbread Latte

Dit drankje bevat alle ingrediënten voor een gezellig feest. De koffie wordt afgewerkt met gestoomde melk, kaneelslagroom, siroop en peperkoekkruimels. Leuk weetje: de Gingerbread Latte kan ook omgetoverd worden in een frappuccinoversie.

Toffee Nut Latte
Toffee Nut Latte

Hazelnootfans, dit drankje is speciaal voor jullie. De koffie bevat echte hazelnoten en wordt afgewerkt met gestoomde melk, slagroom, hazelnootcrème en stukjes hazelnoot. En net als bij de Gingerbread Latte kan er ook van dit brouwsel een frappuccino gemaakt worden.

Fudge Hot Chocolate
Fudge Hot Chocolate

De fudge geeft de normale chocolademelk van Starbucks een heerlijke upgrade. Als finishing touch krijgt het drankje ook nog enkele gouden chocoladekrullen. Njammie!

 Festive Cold Brew
 Festive Cold Brew

Ook dit ijskoude mengsel krijgt speciaal voor de feestdagen een make-over. Dankzij de veenbessen en schijfjes appelsien smaakt het drankje helemaal naar Kerstmis.

Wanneer deze drankjes in België worden geserveerd, is nog niet duidelijk. Waarschijnlijk zal eerst de gekte rond Halloween het land moeten verlaten… Hoewel we die drankjes ook wel konden appreciëren.

Lees ook: