Home Lifestyle YAY: het Zuid-Afrikaanse ‘Die Huis’ krijgt een tweede seizoen

YAY: het Zuid-Afrikaanse ‘Die Huis’ krijgt een tweede seizoen

Welke bekende Vlaming wil jij zien passeren in 'Die Huis'?

Die Huis
© Photo News

Topvoetbalster Imke Courtois was deze week als laatste te gast in het eerste seizoen van ‘Die Huis‘. Maar er is goed nieuws voor de fans van het programma; Eric Goens werkt namelijk aan een tweede seizoen. Dat bevestigde de programmamaker zelf aan Het Nieuwsblad.

Elke week vertelde een bekende Vlaming openhartig over zijn of haar leven in ‘Die Huis‘ op Eén. Zo passeerden onder anderen Imke Courtois, Josje Huisman, Leah Thys, Steven Van Herreweghe en Adriaan Van den Hoof de revue. Het programma viel duidelijk in de smaak bij de kijkers, en daarom krijgt de Zuid-Afrikaanse versie van ‘Het Huis’ een vervolg.

Vanavond ben ik op bezoek bij deze aangename man! @eenbe #diehuis #komono

A post shared by @adriaanvandenhoof on

Van België tot in Zuid-Afrika

Twee jaar geleden werden we voor de eerste keer getrakteerd op het programma, toen nog onder de naam ‘Het Huis‘. Eric Goens ontving er elke week gedurende 24 uur een bekende Vlaming in een prachtige villa in ons Belgenlandje. Na twee seizoenen ging de tv-maker een stapje verder. En dat mag je best letterlijk nemen, want hij verhuisde voor het programma naar het verre Zuid-Afrika.

Welke bekende gezichten er voor het tweede seizoen van ‘Die Huis’ naar Zuid-Afrika mogen reizen, is voorlopig nog niet bekend.

Bron: Het Nieuwsblad

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.