Home Lifestyle YAY: de populaire Disneyserie ‘DuckTales’ komt weer op tv

YAY: de populaire Disneyserie ‘DuckTales’ komt weer op tv

Het nieuwe seizoen telt 21 afleveringen.

Disney

Oom Dagobert, Donald, Kwik, Kwek en Kwak zijn volledig terug van weggeweest. Er komt namelijk een nieuw seizoen op tv van de immens populaire Disneyserie ‘DuckTales’. Een(t)dje om zeker en vast te zien!

Zet een bende gekke eenden bij elkaar die zich van het ene avontuur in het andere storten, en je hebt de magische formule voor een heerlijke Disneyserie. ‘DuckTales’ was vooral in de jaren 80 en 90 heel populair bij ons. Het programma was gebaseerd op de stripverhalen van Donald Duck, maar in de serie speelt hij geen hoofdrol. Die is namelijk weggelegd voor oom Dagobert, die – letterlijk – in het geld zwemt, en de drie ondeugende neefjes Kwik, Kwek en Kwak.

Gloednieuw seizoen

‘DuckTales’ speelde twee seizoenen lang op de Belgische televisie, wat goed was voor honderd afleveringen, en nu is het eindelijk tijd voor een gloednieuw derde seizoen. Dat zal bestaan uit 21 afleveringen van een halfuur en twee langere specials van een uur. Naast Dagobert, Kwik, Kwek en Kwak doen ook Turbo McKwek, Mevrouw Baktaart, Lizzy, Willie Wortel en de schurken van de Zware Jongens weer mee.

Disney Channel

In Amerika spelen de nieuwe afleveringen al sinds vorig jaar, en vanaf morgen, 10 maart, kunnen ook wij ieder weekend genieten van de gekke avonturen van onze favoriete eenden. Zowel zaterdag- als zondagochtend zendt Disney Channel om 8u45 de nieuwe afleveringen uit. Hieronder kan je alvast de trailer bekijken:

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.