Home Lifestyle Geen plannen deze zomer? WOW air betaalt je om de wereld rond...

Geen plannen deze zomer? WOW air betaalt je om de wereld rond te reizen

Waar moeten we ons aanmelden?!

Heb je wel de goesting maar niet bepaald het budget om deze zomer op vakantie te gaan? WOW air is op zoek naar een duo dat deze zomer met plezier de wereld rond wil reizen. En je wordt er nog voor betaald ook. Waar moeten we ons aanmelden?!

Droomjob alert! WOW air, de coolste airline van IJsland, is op zoek naar een tof duo om een hele zomer lang filmpjes te maken over de hele wereld. Je krijgt een appartement in het hartje van Reykjavik, een open ticket naar 38 reisbestemmingen en een uitlaatklep voor je eigen online reisgids. Hallo, zomer van je dromen! Van het ruwe landschap in IJsland over de wolkenkrabbers in New York tot een romantische picknick in een onbekend park in Parijs: jij gaat op zoek naar de leukste budgetproof plekjes om WOW air-reizigers te inspireren. Waar smul je van de local cuisine? Wat is dé place to be voor een avondje dansen? Of welk onbemind plekje mogen reizigers zeker niet missen? Je maakt korte filmpjes, neemt foto’s en pent je tips & tricks neer in de hoogstpersoonlijke Travel Guide van de luchtvaartmaatschappij.

WOW air Travel Guide

Klinkt als de ideale zomertrip? Maak een filmpje met de leukste spots in jouw stad en toon aan dat jij en je partner in crime de perfecte reisgidsen zijn. Upload de video (max. 2 minuten) op de Travel Guide-website voor 14 mei. Good luck!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.